Rovers skal være interessert i Motherwell-spiller


Publisert 04.04.2019 av Kristin Kongsjorden
Det ryktes at Blackburn skal være interessert i å signere Alex Rodriguez Gorrin, som virkelig har vært et stjerneskudd for Motherwell denne sesongen.

The Daily Record melder at flere Championship-klubber er ute etter spilleren, men at Rovers skal være i førersetet når det gjelder å få til en signering. 25 år gamle Gorrin, som er født på Tenerife, har gjort sakene sine meget godt hos den skotske klubben Motherwell denne sesongen, og ville vært en fantastisk signering. Spilleren kom til den skotske klubben fra Sepsi Sf. Gheorghe like ved starten av fjorårets sommervindu. Han var tidligere i Sunderlands ungdomssystem i flere år, hvor han også var kaptein for ungdomslaget. Etter at han ble sluppet av Sunderland i 2014, spilte han for New Zealandske Wellington Phoenix. Derfra gikk ferden videre til portugisiske Boavista i 2017, før han dro videre til Romania og Sepsi Sf. Gheorghe.

Etter å ha slitt litt i starten av sitt opphold i Skottland, har Gorrin etter hvert spilt meget godt i sin midtbanerolle for Motherwell, og han har så langt spilt 22 kamper denne sesongen. Han er en meget anvendelig spiller, som i tillegg til midtbanerollen også kan bekle tierrollen, spille defensiv midtbane, spiss eller brukes på begge vingene.

Rovers har behov for å forsterke midtbanen med tanke på det mannskapet de har i dag. De har bare Corry Evans, Jack Rodwell, Jacob Davenport, Richie Smallwood og Ben Gladwin de kan benytte, og både Rodwell og Davenport har slitt med å klare å utgjøre særlig forskjell, og Gladwin har slitt med skader store deler av sesongen. Harrison Reed har også spilt en del på midten, men han er kun på utlån og vil reise tilbake til Southampton etter sesongen. 

Dersom de skal få til en overgang for Gorrin, bør de nok ikke sitte for lenge på gjerdet og vente, for både Wigan Athletic og Millwall ryktes også å være interesserte i å signere spanjolen. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: