Rovers sitt U-23 lag feide Manchester City av banen

Publisert 4/16/2019 av Erlend Pettersen

I går kveld slo Rovers til med en flott 3-1 seier over City på Ewood Park og sikret med det plassen i Premier League 2, avdeling 1.

Vi har skrevet tidligere flotte ordlag om jobben Damien Johnson har gjort med ungguttene siden han tok over. I fjor ledet han laget til direkte opprykk og i går kveld så ble plassen sikret med 3-1 seier på Ewood Park mot de lyseblå fra Manchester.

De 1215 frammøtte fikk se en målløs førsteomgang. De skulle derimot bare gå seks minutter ut i den andre får jubelen kunne starte når den lovende spissen Dan Butterworth sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark. Rovers fyrte på alle sylinderne og 2-0 kom med Jack Vale i det 63. minutt. 3-0 kom i det 77. minutt av en ikke ukjent ving, Harry Chapman. Gjestene pyntet på resultatet fem minutter før slutt når Garre satte inn et straffespark.

Før den siste runden ligger Johnson sitt mannskap på en flott 6. plass på tabellen før vi gjester Liverpool som ligger på 4. plassen. Rovers har også en kvartfinale i cupen mot Everton som for øvrig har vunnet divisjonen. Vinneren av det oppgjøret møter Swansea i semifinalen.