Rovers Ladies er seriemestere


Publisert 02.04.2019 av Kristin Kongsjorden
Damelaget fortsetter å gjøre sakene sine bra og søndag kunne de juble over seriemesterskapet, hele fem runder før slutt.

Gemma Donnelys lag vant 3-0 mot Derby County Ladies sist søndag, og ble med det kronet som seriemestere i FA Women´s National League Northern Premier Division. Dette er tredje sesong på rad at de vinner serien på dette nivået.

Laget brukte bare åtte minutter på å få sin første nettkjenning ved Jordan, som satte sitt 36. mål for sesongen. De to andre scoringene kom i andre omgang, av henholdsvis Charlton og Holbrook. 436 tilskuere var til stede og feiret seriemesterskapet sammen med damene. Rovers Ladies står kun med to tap denne sesongen, mot Sunderland Ladies og West Ham United Women FC. De andre kampene har stort sett endt med svært klare seire, for et lag som nå håper å kunne klare et opprykk. De to tidligere sesongene har opprykket blitt hindret ved at de ikke har vunnet play-off kampen mot vinneren av den sørlige divisjonen.

I fjor ble det gjort en omstrukturering av ligasystemet, hvor lag kunne søke om å få plass i divisjonen over, men der ble nyopprettede lag, som Manchester United Ladies, prioritert fremfor Rovers Ladies, selv om sistnevnte hadde vunnet alt som var å vinne sist sesong. Klubben la inn en protest, men den ble dessverre ikke tatt til følge. Nå får vi håpe at damene er bedre rustet til play-off inneværende sesong, og at de får sitt etterlengtede og velfortjente opprykk. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: