Rolig på transferfronten


Publisert 09.06.2019 av Erlend Karlsen
- Men manageren har noen på blokka.

Som vanlig er det stille og rolig på transferfronten hos Blackburn Rovers. Det hører til sjeldenhetene at ting skjer tidlig på Ewood.

Rovers har vært aktive i Europa de 3 siste månedene med tanke på spillerrekruttering, men det kan fort hende at noen av de første spillerne som kommer inn dørene på Ewood er fra hjemlige trakter. Steve Waggott forteller litt : "Tony har noen på radaren sin og noen på sin ønskeliste, og ting kan skje. Jeg skal ikke si det for sikkert, men det kan fort hende at hjemlige spillere ligger litt foran de vi har sett for oss fra europeiske klubber. Men i de 2-3 neste vinduene ser vi for oss mer europeisk aktivitet. Da først og fremst fra land som Nederland og Belgia samt og Skandinavia, der vi har rekruttert bra fra tidligere."

En hjemlig spiller som KAN være på vei er 23 år gamle Callum Camps. Den Nord-irske midtbanespilleren hører hjemme hos Rochdale og sterke rykter skal ha det til at vi er nærme å bli enig om en overgangssum. Camps er også tidligere blitt jaktet av Mowbray. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: