Rodwell ser lyst på fremtiden


Publisert 08.09.2018 av Kristin Kongsjorden
Midtbanespilleren, som ble sett på som et av Englands mest lovende talenter, har hatt en trøblete karriere så langt. Nå er det håp om at han får en ny vår på Ewood Park.

Midtbanespilleren har beskrevet overgangen til Rovers som starten på sin andre halvdel av sin karrriere. Etter at han fikk sin landslagsdebut mot Spania i 2011, har midtbanespilleren kun fått 111 klubbopptredener. Rodwell har hatt flere alvorlige skader, samtidig som det har vært usikkerhet rundt hans personlighet og holdningene hans. Nå er han fast bestemt på å rette opp inntrykket og få en ny start hos Rovers. 

Da Lancashire Telegraph snakket med ham, sa han at de siste to årene har vært tøffe, og at han håper dette nå er over og viser seg å være to ubetydelige år. 

- Nå må jeg prøve å komme meg inn i varmen hos Blackburn, og få en god periode med fin form. Det er godt å kunne fokusere på fotball, og å være på et godt sted i en god klubb, og kunne se fremover. Det er en flott klubb, med en fantastisk historie, og det føles deilig å være tilbake på et fotballag igjen, og jeg kan nesten ikke vente med å få spille.

Rodwell var regnet som et av engelsk fotballs høyest rangerte talenter da han gikk gradene i Everton. Han ble solgt til Manchester City i 2012 for 13,5 millioner pund, etter å ha spilt 109 kamper for the Toffees sitt førstelag. 

På Etihad begynte ting å gå nedover for Rodwell. Han fikk kun 25 kamper for klubben på de to årene han var der, og turen gikk videre til Sunderland i 2014. Der fikk han 76 kamper i løpet av sine fire år og scoret seks ganger. Da klubben rykket ned til Championship mistet Rodwell interessen og var bare involvert i to seriekamper i løpet av hele sesongen. 

Det er mulig at Rodwell får sin første kamp for Rovers førstkommende tirsdag, når Preston North End står på motsatt side av banen på klubbens treningsanlegg, i forbindelse med Lancashire Senior Cup. 

Det blir spennende å følge med på Rodwell. Forhåpentligvis har han lagt trøbbel med skader og dårlige holdninger bak seg, og kan bidra i positiv retning for klubben. Dersom Mowbray får ham tilbake på sitt beste nivå, vil han være en fantastisk signering, men det er en viss risiko med tanke på at spilleren er langt unna å være i kampform.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: