Revansjelystent Rovers


Publisert 08.02.2018 av Øystein Thorsen
Etter tapet mot Plymouth er det ikke tvil om laget ønsker å slå tilbake.
Dette fremgår av kommentarer, utspill og artikler på klubbens nettsted nær sagt hele uka. I dag er det Adam Armstrong og Bradley Dack som snakker seg varme om tre poeng mot Oldham.
Armstrong fyller til og med år, så han drømmer om nettkjenning som den perfekte presang.

I alle de fem kampene Armstrong har vært tilgjengelig for Blackburn har han vært delaktig. Det som mangler er åpning av målkontoen.
- Vi ønsker å komme raskt inn i kampen og sikre de tre poengene så fort som mulig, sier lånespilleren fra Newcastle. Men han frykter at gjestene kommer til å parkere bussen.
- Ewood er en tøff plass å komme til, så vi regner med at vi må jobbe hardt for å bryte gjennom forsvaret deres

- Det er bursdagen min, så forhåpentligvis vinner vi! En seier og et mål hadde vært den perfekte presangen, sier engelskmannen, samtidig som han understreker at det viktigste allikevel er tre poeng.
- Men hvis jeg kan bidra hadde det vært strålende, sier den snart 21 år gamle spissen. 

Dack er som antydet også klar for å få hevn etter feilskjæret mot Plymouth. Han forklarer at det var en dag der bryteren ikke hadde blitt slått på, og nå krever han at laget ikke tillater seg en noe lignende resten av sesongen. 
- Det har ikke blitt sagt ofte denne sesongen, men mot Plymouth var vi rett og slett ikke på banen, mener playmakeren.  
Dack mener at en ny rekke uten tap er det som kreves fram til mai, noe som kan høres stivt ut, men ikke for Brad.
- Vi kan ikke ha en sånn dag igjen denne sesongen, er 24-åringens beskjed, og legger til at alle er fokuserte og kampklare. 

Lancashire Telegraph har hatt Mowbray i tale, og manageren peker på at laget var preget av tre-kamper-på-en-uke-syndromet. Med andre ord, når man spiller for mange kamper på kort tid, så kan det skje noe med overskuddet og konsentrasjonen.
Mot Plymouth ser det ut som at det førte til kollaps over hele linja.
- Jeg må nok ta noen vanskelige valg framover å utelate spillere som viser gode resultater, fordi det er ikke sikkert at de klarer å levere gang etter gang i et tett program, er Mowbrays teori. 

Framfor alt viser dette kanskje mest hvor viktig det er at manageren klarer å ta pulsen på spillerne og velge godt. Spillerne må ta sitt ansvar, men til syvende og sist er det manageren som har satt dem på banen. Mowbray ser derimot ikke negativt på mere rotering. 
- Det kan skape mere konkurranse i laget, og gjøre at spillerne gjør mere for å vise at de fortjener å spille hver gang, sier Mowbray, men gjentar at det viktigste er å velge rett spillere og å få rett balanse i laget.
Vi satser på at balansen og på-knappen er tilbake på lørdag mot Oldham 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: