Raskere enn Kylian Mbappe


Publisert 26.04.2019 av Øystein Thorsen
Vi snakker om Tyler Magloire.
Det er Sky Sports som skriver om vår lovende forsvarer Tyler Magloire. Det er et par ting verdt å merke seg ved unggutten. En av disse er da en fenomenal fart, som gjør at Sky sammenligner med både Usain Bolt og Kylian Mbappe. Sistnevmte ble denne uken målt til 10,55 meter per sekund når Paris møtte Monaco.
Magloire derimot har blitt målt til 10,2 meter per sekund, og er med dette - ikke overraskende - tidenes raskeste Blackburn-spiller

- Ingen slår ham i en spurt, uttalte Mowbray etter at han hadde gitt Tyler sin debut i forrige måned.
Men det var langt i fra selvsagt at 20-åringen i det hele tatt skulle debutere i år, for han gikk på en alvorlig kneskade i starten av sesongen.
Skaden satte ham fire måneder tilbake, et tilbakeslag som fort kunne blitt skjebnesvangert, med tanke på at vi snakker om en ung spiller. 

Hovedpersonen legger ikke skjul på at det var tøft å pådra seg en slik langvarig og alvorlig skade, men klubben tok et smart grep:
- Det var tøft, men jeg gikk til klubbens psykolog mens jeg var skadet, og han hjalp meg med mentaliteten slik at jeg var klar til å ta fatt når skaden var leget, forklarer Tyler. 
Det skulle vise seg at forsvareren var mere enn klar

U23-laget var i store problemer rundt juletider og lå an til å rykke ned, men når Magloire steppet inn som kaptein vant laget 12 av de 16 siste kampene og beholdt med det plassen i Premier League 2.
Innsatsen ble belønnet med kontrakt som løper til 2022, og dette var da på et tidspunkt da Magloire ikke hadde spilt en eneste førstelagskamp.

Kontrakten var en tillitserklæring som tok Tyler ytterligere steg videre. 
- Det var helt klart en bonus å få ny kontrakt så kort etter skaden. Det ga meg en boost og et signal om at det jeg gjorde var riktig, sier Magloire til Sky.
Utviklingen fortsatte med debut i 3-0-seieren over Wigan

Debuten var helt klart godkjent, ikke minst siden laget holdt nullen, og ytterligere en kamp har det blitt.
Om den unge Tyler får flere muligheter denne sesongen skal vi ikke spekulere i, men det skal bli spennende å følge utviklingen hans videre, særlig når han allerede sammenlignes med Bolt og Mbappe. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: