Preview: Bolton - Rovers


Publisert 05.10.2018 av Kristin Kongsjorden
Viktig lokaloppgjør når Rovers spiller mot Bolton Wanderers i morgen kveld.

I morgen tar Rovers den korte turen sørover til Bolton og University of Bolton Stadium for å prøve å komme seg tilbake igjen på vinnersporet. På onsdag gikk Rovers på sitt første hjemmetap på over ett år, og sesongens andre tap så langt i Championship. Laget befinner seg nå på 14.plass på tabellen, men er bare to poeng unna kvalifiseringsplass. Etter kampen sist, var manager Tony Mowbray klar på at det var viktig å slå raskt tilbake, med en gylden mulighet til det allerede i morgen. 

Bolton gikk også på et tap i midtuken, da de tapte 2-0 borte mot Stoke City. De ligger nå på 15.plass, á poeng med Rovers, men med dårligere målforskjell. De har vunnet fire kamper i serien så langt, og sist seier kom hjemme mot Derby 29.september. Phil Parkinsons lag unngikk så vidt nedrykk fra Championship forrige sesong, og håper å oppnå en bedre plassering denne sesongen.

Opp gjennom tidene er det blitt spilt 170 kamper mellom Bolton og Rovers, hvorav sistnevnte har vunnet 62 av oppgjørene. 38 kamper har endt med uavgjort, og 70 kamper har endt med seier til morgendagens verter. Oppgjøret på University of Bolton Stadium i morgen er det første møtet mellom lagene siden desember 2015. Det endte med 1-0 seier til Bolton, da Gary Madine scoret kampens eneste mål, og endte lagets begredelige rekke med 17 kamper på rad uten seier.

Når det gjelder skader og suspensjoner, ser det nå ut til at Charlie Mulgrew kan bli å finne i startelleveren igjen, etter at han endelig var å se på banen igjen mot Sheffield United på onsdag. Dessverre ligger det an til at Ryan Nyambe ikke blir klar før etter landslagspausen. Dominic Samuel og Ben Gladwin er fortsatt langtidsskadd, og det er ventet at Jacob Davenport, som også har vært ute med skade, blir å prøve seg for U23-laget før han vil bli vurdert for førstelagsspill. 

Darren Bond er satt opp som hoveddommer i lokaloppgjøret. Han er inne i sin åttende sesong som dommer, og har dømt 11 kamper så langt denne sesongen. Til sammen har han dratt opp det gule kortet ved 32 anledninger, og vist det røde kortet to ganger. 

Det ser ut til å bli en flott kveld for fotball i Bolton i morgen, med sol og i underkant av 10 grader.

Kampen vises på Viasport 2 og Viaplay, og det vil derfor ikke være mulig å følge den via iFollow. Kampstart er kl. 18:30. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: