Preview: Blackburn - Oldham


Publisert 13.08.2019 av Øystein Thorsen
Carabao Cup sparkes i gang for Blackburn i kveld.
Som vi visste skulle sesongsinnledningen bli krevende for Blackburn, utifra hvem vi fikk i kampoppsettet. Lyspunktet for augusts spilleskjema var muligens åpningskampen, men gutta fikk det ikke til, og etter turen til sterke Fulham kunne vi bare konstatere at laget ikke har fått så mye som et poeng på de to første kampene i Championship.
Men i kveld sparkes Carabao Cup i gang og alle håper på en opptur som kan gi gutta tro på veien videre.

Via klubbens nettsted varsles det at Mowbray kommer til å gjøre endringer slik at noen får hvile, mens andre får prøve seg for første gang i Blackburn-trøye. Sistnevnte gjelder da naturligvis for Greg Cunningham. Det er også mulig at Leutwiler får sjansen i buret. 
Et antall unggutter, i form av John Buckley, Joe Rankin-Costello og Ben Brereton ventes også få spilletid.

Lancashire Telegraph skriver at Lenihan er skadet og at Adarabioyo og Williams på grunn av den utsatte situasjonen sannsynligvis spares. Lokalavisa tror da at Ryan Nyambe og Joe Grayson kommer inn, sammen med tidligere nevnte Cunningham.

Noen fra den eldre garde melder seg også på, og det meldes da fra offisielt hold at Smallwood, Evans og Graham kan bli å finne fra start. Ingen av disse tre har startet en kamp ennå i årets sesong så dette er en mulighet til å vise seg fram - men i så fall gjelder det tydeligvis å gjøre en meget solid match.
- Hvis Danny scorer hat-trick er det ikke umulig at han starter mot Middlesbrough på lørdag, sier Mowbray til Lancashire Telegraph

Motstander Oldham bør være grei skuring for Mowbrays utvalgte, uansett hvem som starter, da League Two-laget har startet på samme måte som Blackburn. Det vil si to strake tap, noe som gir dem 22. plass, to nivå under oss. 
Allikevel får vi legge til at "cup er cup", så det gjelder at gutta leverer en profesjonell innsats. 
BRSCN kommer tilbake med lagoppstilling. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: