Preview : Portsmouth - Blackburn


Publisert 12.02.2018 av Erlend Karlsen
- Vanskelig bortekamp venter.
I morgen tar Blackburn turen sørover for en vanskelig bortekamp mot Portsmouth.

Portsmouth som ligger på 8ende plass vil nok prøve å bygge videre på seieren mot MK Dons i helgen og sikte seg inn på en play off plass. Pompey må nok klare seg uten keeper Stephen Henderson som ble skadet i oppgjøret mot Doncaster tidligere i måneden. Han kan nok bli ute for resten av sesongen så Luke McGee vil igjen starte mellom stengene.
Forsvarsspilleren Christian Burgess er igjen tilgjengelig for hjemmelaget etter å ha sonet karantene for rødt kort.
En annen forsvarsspiller, Jack Whatmough er også på vei tilbake, han spilte 1 omgang for reservelaget etter å ha vært ute med en alvorlig kneskade i 5 måneder.

Hos Rovers så melder Tony Mowbray at Darragh Lenihan blir med laget sørover, Lenihan har som sagt ikke spilt førstlagsfotball siden første kamp mot Southend.
Ellers er det lite nyheter på skadefronten, både Gladwin og Antonsson er i gang igjen, men ikke helt klare for kamp ennå.

Dette vil bli første gang siden 2000 at Rovers gjester Fratton Park utenfor spill i Premier League, og alle første gang på nivå 3. Blackburn har vunnet 3 av de 4 siste kampene lagene i mellom, senest i Oktober (3-0).

Portsmouth har nå spilt 4 kamper uten seier på Fratton Park, (2 tap og 2 uavgjort), de har ikke spilt 5 kamper uten seier siden februar 2013.

Selv om Portsmouth rykket opp fra League Two i år (kanskje lett å glemme), så blir dette ingen lett kamp. Det blir også spennende å se om unggutten Lewis Travis har klart å spille seg til en plass i startoppstillingen til Mowbray.

Kampen ser du på iFollow fra 20:45.

 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: