Preview : Blackburn - Bristol City


Publisert 08.02.2019 av Erlend Karlsen
- Se hva Championship Norge skriver om kampen.
Blackburn Rovers – Bristol City
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler viktige Darragh Lenihan som er ute i flere uker etter skaden sist. I tillegg er Danny Graham, Bradley Dack, Charlie Mulgrew og Corry Evans usikre. Hos gjestene meldes det ikke om noen nye skader.

Med fire strake seiere og tre kamper på rad uten baklengsmål, var det forståelig nok et selvsikkert Blackburn Rovers-lag som reiste til London for å møte Brentford forrige runde. Etter bare syv minutter spill var Rovers-spillerne enda høyere oppe i lufta da de ledet 2-0, men det gikk ikke lenge før de møtte veggen. Brentford snudde nemlig fra 0-2 til 5-2 i løpet av kampen, samtidig som Rovers mistet flere nøkkelspillere som Bradley Dack, Danny Graham og Darragh Lenihan med skader. Det var første gang siden våren 2012 at Rovers slapp inn fem mål i én seriekamp. Nå har Lancashire-klubben fire poeng opp til play-off, mens de har sterke 7-6-2 på sine hjemmekamper.      
Blackburns siste kamper:
Brentford – Blackburn 5-2 (Dack, Graham)
Blackburn – Hull 3-0 (Armstrong, Reed, Rodwell)
Blackburn – Ipswich 2-0 (Graham, Nuttall)
Blackburn – Newcastle 2-4 (Armstrong, Lenihan)
Millwall – Blackburn 0-2 (Armstrong, Nuttall)

Bristol City er det store formlaget i ligaen. Nå har de i tillegg tatt turen topp på play-off plass etter en sterk seier over Swansea City sist. Seieren var rødtrøyens femte strake i serien, mens de totalt er oppe i elleve seriekamper på rad uten tap. Bristol City begynner å vise seg som en tøff utfordrer i kampen om opprykk, men spørsmålet er hvor lenge denne flotte formen kan vare. Flere ganger tidligere har Bristol City hatt gode perioder under manager Lee Johnsons ledelse, men hver eneste gang kommer det til slutt en skikkelig nedtur. Kanskje vil det ikke skje denne gangen, og da vil i så fall Bristol City-fansen ha en meget spennende vår å se frem til. I FA Cupen har de sikret seg avansement til femte runde, og på bortebane har de 7-3-4 totalt. På de fem siste bortekampene har de fantastiske 4-1-0. 

Bristol Citys siste kamper:
Blackburn – Bristol City 2-0 (Weimann, O`Dowda)
Bristol City – Bolton 2-1 (Eliasson, O`Dowda)
Forest – Bristol City 0-1 (Diedhiou)
Bristol City – Bolton 2-1 (Palmer, Taylor)
Bristol City – Huddersfield 1-0 (Brownhill)

Vurdering: Blackburn Rovers er sterke hjemme, men fikk seg en skikkelig smell mot Brentford forrige serierunde. Ikke bare tapte de stort, men flere viktige spillere ble skadet. Her møter de et Bristol City-lag som er i utrolig bra form. Det er vanskelig å tippe mot Rovers når de har hjemmekamp, men er det ett lag som kan få med seg alle poengene hjem fra Lancashire, så må det være et formsterkt Bristol City-lag. Derfor markerer jeg for borteseier her.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: