Preview - Blackburn v Wycombe

Publisert 9/18/2020 av Fredrik Schjesvold

Rovers spiller for sesongens første trepoenger.

Kampinfo:

TV: iFollow Rovers
Kamptidspunkt: Kl. 16.00
Stadion: Ewood Park
Form, Blackburn: Tap - Tap - Seier
Form, Wycombe: Tap - Tap

I helga sparkes runde to av Championship i gang, og det er to lag med hvert sitt tap i åpningsrunden som møtes til kamp på Ewood.

Rovers kommer fra et bittert tap i midtuka mot Newcastle i cupen, mens Wycombe som røk ut mot Brentford i 1.runde, spilte ikke i midtuka. Wycombe tapte 0-1 hjemme mot Rotherham forrige helg etter å ha sluppet inn to minutter på overtid. 

Blackburn startet også sesongen med tap da Bournemouth vant 3-2 forrige lørdag. Siden tapet på Dean Court har Daniel Ayala kommet inn dørene på Ewood, men det er lite sannsynlig med en debut lørdag for spanjolen. Midtstopperen er ikke helt i kampform enda, og Blackburn-supporterne må nok ha litt tålmodighet med tanke på Ayalas debut.

Av de elleve som startet mot Bournemouth er det garantert at det vil være minst én endring i laget siden Travis vil være ute over en lengre periode med skade. 

Hvorvidt lenge Travis vil være ute er fremdeles ikke konkret, men det er ventet at det vil komme en avklaring i løpet av helgen.

Bradley Johnson, som ikke var med i troppen mot Newcastle, har en god sjanse til å være klar for morgendagens oppgjør.

Lørdagens oppgjør er historiens første oppgjør mellom klubbene.

På papiret er dette en kamp der Blackburn bør stikke av med seieren mot et nyopprykket Wycombe Wanderers, men vi har sett de siste kampene at Rovers har slitt med effektiviteten foran mål. Vi krysser fingre for at avslutningene sitter i morgen og at årets første trepoenger sikres!