Prestasjon langt under pari


Publisert 04.02.2018 av Kristin Kongsjorden
Etter gårsdagens tap mot Plymouth, erkjenner Mowbray at laget ikke maktet å yte nok og at gløden og energien i laget var fraværende.
Rovers slet med å få til noe på Home Park i går ettermiddag. Det så ut til at spillerne ikke orket å legge ned den innsatsen som krevdes for å ha muligheter for å få med seg poeng hjem fra Home Park.

Etter kampen ønsket ikke Mowbray å komme med så mange unnskyldninger for hvorfor laget ikke klarte å opprettholde seiersrekken. Han gir heller mye av æren til et godt og hardtkjempende hjemmelag, som rett og slett spilte bedre og var mer effektive. Han tar riktig nok selvkritikk for ikke å ha gjort flere endringer i førsteelleveren før start. Flere av spillerne virket slitne, og kanskje har det tette kampprogrammet tæret mer på energien og kreftene til spillerne enn forventet. Til The Herald kom han med følgende kommentarer etter tapet i går:

- I løpet av de siste ukene har laget spilt på et meget høyt nivå og med høy intensitet. Dette var tredje kamp på en uke, og førsteomgangen var milevis unna det nivået vi har vært på tidligere.

- All ære til dem, de er et solid lag som jobber hardt, og som har noen spillere med gode individuelle ferdigheter. Vi kunne nok ha fortsatt å spilt ennå, uten at vi hadde klart å score mål. Det er frustrerende.

Corry Evans ble intervjuet etter kampen, og fortalte til klubbens offisielle nettsted at spillerne ikke klarte å spille opp mot den standarden som forventes.

- Det er veldig frustrerende. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp. Vi spilte ikke opp mot den standarden vi setter for oss selv.

- De forsvarte egen 16-meter veldig godt, og alle ballene vi klarte å få inn i boksen ble enkelt tatt hånd om. Vi måtte prøve å finne en måte å bryte ned forsvaret på, men det klarte vi ikke.

- Vi har gjort jobben vår i de fleste kampene denne sesongen, men i dag var det en dårlig dag på jobben for alle. Nå må vi se fremover mot neste kamp og sørge for at vi kommer oss tilbake igjen på vinnersporet.

Evans ønsker selvfølgelig en ny rekke med kamper uten tap - eller enda bedre, en lang rekke med seire, som begynner mot Oldham neste helg.

- Vi må komme i gang igjen, og gå ubeseiret igjennom resten av sesongen. Med det tempoet Wigan og Shrewsbury har satt, må vi sørge for å følge på.

- Det er det som må til, og det vet vi alle sammen. Det er en svært vanskelig utfordring, men vi vet at vi er i stand til å klare det.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: