Positive toner fra Dack


Publisert 05.12.2018 av Øystein Thorsen
Playmakeren har bare godt å melde - heldigvis.

Etter at vi gikk på ei ny kule med Dack-rykter tidligere i uken er det beroligende lesing at hovedpersonen selv snakker varmt om både klubb og manager. Førstnevnte i forbindelse med et lite oppvaskmøte og sistnevnte i forbindelse med ny kontrakt.

For å begynne med det siste er det altså Mowbrays nye avtale som Bradley er begeistret over.
- Det er glimrende nyheter for klubben og laget at sjefen er her på lang sikt, sier 24-åringen, i følge klubbens nettsted.
- For meg personlig er det strålende nyheter, han har gitt meg frihet til å uttrykke meg på banen. 

Dack fortsetter med å fortelle om en samtale de to hadde mot slutten av forrige uke.
- Han sa at det så ut som jeg ikke trivdes med fotballen om dagen, forklarer Dack. I de to bortekampene som endte med tap hadde Dack blitt nær sagt punktmarkert, og han klarte ikke gjøre mye ut av seg. 
- Så han spurte om jeg ikke kunne finne tilbake til å ha det gøy på banen, for det er da jeg er som best. Og heldigvis ble spillet bedre under helgen, sier Dack som var involvert i alle Blackburns mål mot Wednesday.
- Han er utrolig dyktig på å få det beste ut av spillerne sine. Han vet i alle fall hvordan jeg fungerer, så han har evnen til å få meg tilbake på rett kjøl.

De var ikke bare Dack som hadde en prat med Mowbray. Etter de to elendige bortekampene ble det innkalt til lagmøte der spillerne fikk muligheten til å legge fram ting som man ikke var helt tilfreds med. 
- Vi gikk i gjennom hva som hadde gått galt i de to foregående kampene, forklarer Dack til Lancashire Telegraph

Dack fortsette med å forklare at det var et åpenhjertig og ærlig møte.
- Om noen fikk passet sitt påskrevet var det ikke for at man misliker noen, det handler om å prøve og gjøre laget bedre. Folk fikk si sitt, og vi fikk det beste ut av hverandre.
Og tydeligvis var det nyttig å lette på trykket, for vi så jo hvordan gutta spilte mot Wednesday

Lagmoralen og samholdet har fått mye skryt under Mowbrays regjeringstid, men i alle orkester vil det før eller senere oppstå en og annen falsk tone, men det er ikke noe problem om man kan identifisere problemet og snakke fritt om det. 

Kort sammenfattet kan den som behøver beroligende middel forhåpentligvis glede seg over Dacks positive uttalelser, og kanskje vi kan ta det som tegn på at han ikke ser etter veien ut fra Blackburn riktig ennå.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: