Palmers tid i klubben kan være over


Publisert 08.01.2019 av Kristin Kongsjorden
Det ryktes at Kasey Palmers lån kommer til å bli avbrutt, og at Chelsea-spilleren skal være aktuell for utlån til en annen Championship-klubb.

Den 22-årige midtbanespilleren ble lånt ut til Rovers i sommervinduet, men har bare startet 10 av 26 Championship-kamper så langt. Han har strevd med å spille seg inn på laget, og har ikke overbevist nevneverdig når han har fått sjansen. I løpet av den tiden han har vært her, har han scoret to ganger, henholdsvis i bortekampen i Carabao Cup mot Carlisle United, og i hjemmeseieren over Brentford. I de siste åtte kampene for Rovers har han kun fått i snitt 12,5 minutter med spilletid per kamp. 

Palmer har tidligere hatt positive låneopphold både hos Derby County og Huddersfield Town, og han var med og rykket opp med sistnevnte i 2016/17-sesongen. Det var forventet at han skulle bli en solid signering for Rovers, men det har dessverre ikke blitt slik.

I følge Sky Sports News skal han ha vært på medisinsk test hos Bristol City nå  i ettermiddag, og det ventes at en avgjørelse omkring klubbyttet er klar i slutten av uken.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: