Overgangsvinduet lukker denne uka


Publisert 07.08.2018 av Øystein Thorsen
Kan vi forvente flere overganger før torsdag?
Overgangsvinduet stenger torsdag, klokken 18:00, og Lancashire Telegraphs Rich Sharpe har sett på hvilke overganger - om noen - som ligger i røret.

Sharpe starter med fokus på bakre ledd, der vi blir minnet om at Frank Fielding ble omtalt tidlig i vinduet. Det hadde vært trivelig med comeback for en gammel Academy-gutt, som att på til har bygd seg opp en hel del erfaring gjennom årene. 
Overgangen stoppet opp da Bristol City ikke hadde en erstatter tilgjengelig, og deretter ble 30-åringen skadet.

Konklusjon: Keeper-plassen er ikke kritisk, og slik Sharpe forstår det er det heller ikke et prioritert område, så her blir det neppe aktivitet før torsdag.

Forsvaret hadde ikke tatt skade av en forsterkning, særlig med tanke på at vi kun har tre midtstoppere. De fleste har notert at Mowbray i lang tid har jaktet Charltons Patrick Bauer. Dette er da en tysk stopper som er inne i sitt siste kontraktsår. Dermed har vi en forhandlingssituasjon, men Charlton har så langt ikke vist seg fra en rimelig side. 
Hovedpersonen har på sosiale medier lovet å gi alt for the Addicks, men sier samtidig at han ikke har tenkt å forlenge kontrakten med dem. 

Konklusjon: Det er ikke god stemning på the Valley, da manager Lee Bowuer ikke er fornøyd med spillerens Twitter-aktivitet, men samtidig har Charlton skader i forsvaret slik at de er avhengige av Bauer, uansett hva som skjer på kontraktsiden. 

På midtbanen har Mowbray en hel del alternativ, så de fleste tenker nok ikke så mye på dette området, særlig siden det allerede er kommet inn midtbanespillere. Allikevel nevnes rykter om den unge skotten John McGinn, som spiller for Hibernian. 
Med utviklingen man har kunnet lese på Twitter i ettermiddag virker overgang til Ewood usannsynlig, da spilleren ryktes å befinne seg i Aston Villa akkurat nå for å snakke betingelser, samtidig som Rodgers er interessert i å hente ham til Celtic. 

Konklusjon
: Midtbanen er ikke den delen av laget som Mowbray bør legge vinduets siste timer på, og det er få indikasjoner på at noe blir gjort her heller.

Angrepet er fortsatt det viktigste området å forsterke - selv om Adam Armstrong ble kjøpt i går. Når det gjelder typer som kan spille ren spiss er det fortsatt tynt. For å rette på dette har man i følge Sharpe sett på en gammel kjenning i form av Sam Gallagher, som hadde et positivt låneopphold på Ewood sist vi var i Championship. 
Lokalavisa skriver at hvis Gallagher blir hentet er det i så fall nok en gang som leiesoldat.

Konklusjon: Det er størst sannsynlighet for tilvekst lengst framme, men ikke nødvendigvis allerede før torsdag. Blackburn får låne spillere helt fram til 31. august, så det finns tid til å hente Gallagher eller andre. 
Harry Chapman nevnes også i denne sammenhengen, men ingenting tyder på et comeback for Boro-spilleren.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: