Overgangsnytt


Publisert 10.06.2017 av Erlend Pettersen
"Silly season" er godt i gang. Også for Blackburn.
Vi begynner å krype oss mot  ny sesong og med det så ryker det godt i ryktebørsen. Blackburn er 12 spillere mindre enn det klubben var ved sesongstart, og skal man ta ryktebørsen på alvor så blir man færre.

Charlie Mulgrew skal spille hjemme med sitt Skottland mot erkerivalen England i kveld. Det er ventet at Charlie ikke blir med til League One. I følge ryktene så kjemper Hull og Middlesbrough om signaturen til den skadeutsatte stopperen.

Det er ventet at Corry Evans vil bli sterkt ønsket av Championship klubber i sommer, men hans skadehistorikk er noe som taler i mot en overgang. Tidligere i mai så var det nesten skrevet i stein at Anthony Stokes skulle tilbake til Skottland, men flere medier skriver at Rovers ikke vil slippe han gratis.

Connor Mahoney skal være veldig nær en avtale med Nottingham Forest etter å ha avslått kontraktsforslaget til Blackburn. Rovers vil få utdanningskompensasjon ved en overgang.

Ser man på spillere inn så er ryktebørsen mer stille, men flere medier meldte i går at Blackburn er svært nære en avtale med Peter Whittingham som ble frigitt av Cardiff. 32-årige midtbanespilleren vil påfall gi oss sårt tiltrengt rutine på en veldig tynt besatt midtbane.

Tony Mowbray og assistenten Mark Venus har startet jobben med å forsterke Rovers-troppen foran kommende sesong i League One.

BRSCN vil prøve å holde dere oppdatert på overgangsfronten igjennom sommeren. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: