Oppdatering om Lenihans skade


Publisert 11.10.2017 av Kristin Kongsjorden
Mowbray håper Darragh Lenihan er klar til å krige om en plass på laget igjen ved juletider.
Midtstopper Lenihan fikk påvist brudd i femte metatarsal (ytterste mellomfotsbein) etter åpningskampen mot Southend i august, og har ikke spilt kamper siden. Nå håper manager Mowbray at Lenihan er tilbake og kjemper om en plass i elleveren ved juletider. 

Selv om Rovers har klart seg godt i Lenihans fravær, og bare sluppet inn åtte ligamål, er det fortsatt et stort tap for Mowbray at 23-åringen er ute med skade.

- Vi savner han. Han er et stort tap for klubben for øyeblikket, mye på grunn av at han er en bevegelig og sterk spiller som er god på å håndtere førsteballer. Darragh går fortsatt med spesialsko og må fortsatt bruke krykker i omtrent 10 dager ennå.

Mowbray mener det er viktig å ikke stresse med Lenihan, og vil gi han tid til å komme tilbake i form. Forhåpentligvis skjer dette rundt juletider. Fraværet av Lenihan har ført til noen endringer i spillestilen hos Rovers, spesielt på bortebane, ved at laget nå ligger dypere i banen, har mindre ballbesittelse og et større fokus på kontringsspill og fart.

- Vi kunne forsøkt å spille med en mindre kompakt spillestil, men jeg tror det ville gjort oss mer sårbare defensivt, avslutter Mowbray til klubbens offisielle nettside. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: