Opp i liminga i London

Publisert 2/2/2019 av Øystein Thorsen

Det ble ikke noen trivelig tur til London.

For tredje gang på rad var det de samme 11 som startet, og det skulle se ut som at læresetningen "never change a winning team" var gjeldende også i ettermiddag, for Blackburn gikk opp i 1-0 etter 90 sekunder.
Det var Bennett som spilte fram til Arma som krosset til Dack.
Brentford hentet seg derimot fra sjokket og truet Raya kun minutter senere.

Men gjestene holdt unna og gikk til og med opp til 2-0 etter 7 minutter spilt. Denne gangen var det Reed som serverte Graham, som ekspederte kula opp i nettaket. Allikevel mistet ikke Brentford motet og fortsatte med hjemmejobben. Londonerne er også i god form, så tidlige 2-0 i trynet tok ikke motet fra dem.
Før kvarteret var unnagjort hadde de også redusert ved den pigge Benrahma.

Resultatet skulle stå seg til pause, til tross for at spillet bølget fram og tilbake, der begge lag skapte sjanser. Rett før pause fikk Dack en smell av Barbet, som dommeren vurderte til gult kort. Dack kom på banen etter hvilen, men oppholdet til playmakeren ble kortvarig.
Etter ti minutter av andre omgang var Mowbray nødt til å ikke bare bytte ut Dack, men også Graham kastet inn håndkleet

Conway og Nuttall var erstatterne for målscorerne, med det spørs hvor god innflytelse de hadde for det gikk kun minutter før Brentford utlignet til 2-2. Eventuelt hadde det ikke spilt noen rolle hvem som var på banen, for målscorer Watkins var i godt slag og nøyde seg ikke kun med å utligne.
I det 73. minuttet hadde han til og med snudd kampen for hjemmelaget.

Før den tid hadde Mowbray satt inn Brereton, da også Evans ble forhindret fra å fullføre kampen. Det var med andre ord ikke mye som gikk Mowbrays vei på bortebane. Når det er sagt var ikke Blackburn tannløse, og før Watkins satte sitt andre mål krevde Armstrong straffe, men som nevnt, Brentford tok ledelsen, og derifra og ut ble det bare verre og verre.

Mens gjestene jaget utligning benyttet Brentford seg av sjansene og scorte like godt to ganger til slik at det til slutt ble fæle 5-2 å ta med seg hjem.
- Det ble en vanskelig ettermiddag for oss, kunne Mowbray slå fast etter kampslutt. Lancashire Telegraph skriver at bortfallet av Dack og Graham gjorde at laget mistet litt av styringen, siden begge disse har mye lederskap i seg.
- Laget ble litt strekt, sa Mowbray videre som en forklaring til noen av baklengsmålene.
- Det var skuffende hvordan for eksempel det andre målet ikke ble blokkert, vi gjorde det for lett for dem
Laget gikk rett og slett opp i liminga på slutten og februar har med det fått en grell start, sammenlignet med hvordan man for kun noen dager siden høvlet over motstanderne - og samtidig holdt nullen. Nå er det bare å nullstille.