Nye erfaringer for Caddis


Publisert 05.12.2017 av Kristin Kongsjorden
Paul Caddis har vært mye inn og ut av laget etter at han kom til klubben i sommer. Mot Crewe fikk han to helt nye opplevelser.
29-åringen Caddis, som kom til klubben fra Bury i sommer, har i løpet av karrieren spilt i flere ulike posisjoner på banen. Mot Crewe på søndag ble han benyttet som venstreback. I følge uttalelser til klubbens offisielle nettsted, var dette hans første kamp i denne posisjonen.

- Jeg tror dette er første gang jeg har startet som venstreback. I omtrent 10 år har folk sagt at jeg kan fylle rollen som venstreback, og nå har det skjedd. Det tok litt tid å bli vant med det, men jeg synes det gikk bra for å være første gang.

Caddis, som blant annet hadde unge Scott Wharton sammen med seg i forsvarsrekka på søndag, måtte etter hvert jobbe hardt for å berge uavgjort. I en kamp hvor laget hadde en komfortabel ledelse etter 20 minutters spill, ble den brutalt endret etter at Rovers fikk se rødt to ganger.

- Kampen hadde litt av alt egentlig. Vi var enestående de første 25 minuttene. Men fotball kan forandre seg på et øyeblikk, og med ni menn ble det veldig tøft.

- Det verste for min del er målene vi slipper inn. Crewe trengte ikke å jobbe hardt for å bryte oss ned, de scoret på dødballer, noe som etter min mening er sløvt av oss.

- Dette er første gang jeg har vært med i en kamp med ni mot 11. Men vi ble ikke slått og vi har fortsatt en mulighet til å komme oss videre, noe som er veldig tilfredsstillende. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: