Ny treningskamp spikret til sommerens pre-season

Publisert 5/22/2018 av Kristin Kongsjorden

Rovers har nĂ¥ booket en fjerde treningskamp til pre-season i forkant av returen til Championship.

I dag ble sommerens fjerde treningskamp bekreftet. Mowbray og hans menn reiser til Sincil Bank Stadium for å møte Lincoln City den 22.juli. 

The Imps hadde en veldig god 2017-18-sesong, hvor de vant Checkatrade Trophy-cupen og endte på sjuende plass i League Two. De maktet derimot ikke å overliste Exeter City i play-off, og mistet med det muligheten for å spille om opprykk på Wembley (28.mai).

Rovers har hatt Scott Wharton ute på lån hos Lincoln siden januar, og er derfor godt oppdatert på hvordan klubben har gjort det den siste halvdelen av sesongen. 20-åringen fikk 14 ligakamper for Danny Cowleys lag, scoret to mål og startet i den første play-off-kamp mot Exeter.

Rover starter sin pre-season borte mot den skotske klubben Hibs, søndag 8.juli. Deretter skal de spille bort mot Port Vale på Vale Park den 14.juli. Videre følger kampen mot Lincoln den 22.juli, før foreløpig siste treningskamp borte mot Accrington Stanley lørdag 28.juli. 

Hvem som blir med Wigan og Rovers opp i Championship blir for øvrig avgjort førstkommende søndag, når Rotherham og Shrewsbury møtes på Wembley.