Ny signering og kontraktløs spiller trener med laget


Publisert 01.07.2019 av Kristin Kongsjorden
Rovers har i dag signert keeperen Joe Hilton fra Everton til sitt U23-lag. I tillegg rapporteres det om at Charlie Adam trener med førstelaget.

19-åringen Hilton blir i første omgang en del av U23-lagets spillerstall, og har signert en toårsavtale med klubben. Han kommer til å konkurrere mot Andrew Fisher om keeperplassen i Damien Johnsons ellever. Unggutten kommer gratis til klubben, etter at hans ett år lange profesjonelle kontrakt hos Everton nå gikk ut.

Hilton har vært en del av the Toffees akademi, som har vunnet både Premier League 2 Division 1 og Premier League Cup-titler, og han har i tillegg vært i førstelagstroppen i Premier League-oppgjør mot Crystal Palace og Manchester City. Han startet sin karriere i Manchester City som 11-åring og representerte deres U18-lag som 15-åring.

Det meldes også om at Charlie Adam trener med klubben om dagen. 33-åringen er med Tony Mowbrays gruppe for å holde seg i form, i følge journalisten Alan Nixon via Twitter. Adam, som har 26 landskamper for Skottland, er for øyeblikket ikke under kontrakt med noen klubb, og vurderer nå hvor han skal ta veien videre etter at han forlot Stoke City på slutten av forrige sesong. 

Adam er en svært erfaren midtbanespiller som har mer enn 450 kamper i sin karriere, og vil nok være en mann som flere klubber vil være interessert i å sikre seg i sommer. Han startet sin karriere i Skottland for Dundee, og ble hentet av Rangers da han var 17 år gammel. Han spilte 88 kamper for Glasgow-laget før han endte opp hos engelske Blackpool i februar 2009. Der var han blant nøkkelspillerne som sikret opprykk til Premier League i 2010. Fra Blackpool gikk ferden videre til Liverpool i 2011. Her fikk han 37 opptredener før han dro videre til Stoke, hvor han ble værende i 7 år. Om han imponerer på trening, og ønsker å fortsette sin karriere på Ewood Park gjenstår å se. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: