Ny seier

Publisert 4/19/2019 av Erlend Pettersen

Men nok en gang så gjorde de det unødvendig spennende på slutten.

De knappe 1000 tilreisende fra Blackburn kunne slippe jubelen løs etter 97. spilte minutter etter at Graham hadde sendt gjestene i ledelsen på straffespark i det 22. minutt. Dack doblet ledelsen rett etter pause, mens Leutwiler klønet det til i det 91. minutt når Smith kunne heade inn reduseringen etter en rufsete inngripen av ettermiddagens målmann. Heldigvis så rodde gjestene inn en flott 2-1 seier.

Det var hjemmelaget som startet kampen med noen hjørnespark som Leutwiler ikke oste tryggheten selv. Men det var gjestene som tok over mer og mer, og etter 13. spilte minutter så skulle Evans ha sendt Rovers i føringen, men skuddet ble dessverre bare en ball som trillet enkelt inn til målvakten. Målet skulle komme og det kom på et helt korrekt straffespark når Travis kom seg inn i feltet og ble felt av Scowen. Graham sendte ballen via målvakt og i mål. En ikke alt for bra slått straffespark, men ballen snek seg inn.

Hjemmelaget fikk til et skudd som føyk over mål, men det var Rovers som skapte de fleste mulighetene. Graham møtte innlegget til Bennett på bakerste stolpe, men dessverre så ble heading for upresist. Der burde det ha stått 2-0.

Hjemmelaget fikk slått inn i feltet, men en god Bennett fikk foten på ballen og sendt ballen ut til kast. Bortelaget kunne fult fortjent gå inn til pausepraten med en fortjent ledelse.

Den andre omgangen var bare minuttet spilt når Armstrong slo inn og der møtte Dack som sendte ballen på Lumley i Qpr buret, men returen traff Dack og spratt inn i mål, 2-0.

Hjemmelaget var sløve med ball og uten ball og det var kun Rovers i denne perioden. Rodwell skulle ha sendt gjestene opp i 3-0 kvarteret før full tid, men skuddet ble blokkert. Kampen så ut til å ebbe ut med en komfortabel borteseier, men nok en gang så fikset Rovers spenning på slutten. Leutwiler gikk ut i en duell med Matt Smith, men bommet fatalt og Smith kunne enkelt heade inn 1-2. Nå fryktet de fleste med blåhvitt hjerte de siste minuttene for målet skapte tro og håp tilbake til hjemmelaget.

Men heldigvis så rotet ikke Rovers bort seieren denne gangen. Skal man komme høyere på tabellen neste sesong så må laget klare å drepe kamper samtidig som man trenger en ny målvakt som kan utfordre Raya.