Ny kontrakt for Travis

Publisert 7/22/2019 av Kristin Kongsjorden

Lewis Travis, som gjorde sine saker meget godt i fjor, og ble en fast førstelagsspiller utover sesongen, har i dag signert en ny langtidsavtale med klubben.

Fjorårets sesong ble en real opptur for Rovers sin unge midtbanespiller Lewis Travis. Han gikk fra å spille 10 kamper i 2017/18-sesongen, til å få hele 31 opptredener sist sesong. Han fikk sin første scoring i bortekampen mot Norwich på tampen av fjorårssesongen. Nå har 21-åringen blitt belønnet med en ny langtidskontrakt, som gjør at han blir Rovers-spiller frem til 2023, en forlengelse med to år fra hans opprinnelige kontrakt.

Travis scoret Rovers sitt utligningsmål mot Rangers på søndag og har spilt i alle lagets treningskamper så langt. Han har virkelig blomstret opp i løpet av det siste året, og blir sett på som et av klubbens mest spennende talenter.

Etter signeringen av avtalen, var han klar på at han ikke er redd for konkurranse om plassene neste sesong. Mowbray har allerede hentet en midtbaneduo til klubben i Bradley Johnson og Stewart Downing, og det er ikke tvil om at det er større konkurranse om plassene i år enn det var i fjor. I tillegg kan sjefen også bruke Richie Smallwood, Corry Evans, Elliott Bennett og Jacob Davenport i samme rolle, så det bør bli en sterk midtbane kommende sesong. Travis var full av positive ord om både avtalen, klubben og konkurransen om plassene da han snakket med iFollow Rovers etter at avtalen var signert.

- Det er utrolig kjekt å få dette på plass før sesongen starter. Dette er klubben jeg ønsker å spille for, og det betyr veldig mye både for meg og familien min å ha fått denne avtalen på plass.

- Det vil alltid være konkurranse om plassene, og det er det som gjør spillerne bedre. Jeg er veldig flink til å motivere meg selv, og når jeg ser en mulighet så griper jeg den.

- Sjefen har styrket stallen i min posisjon, og det kommer bare til å gjøre meg til en bedre spiller. Jeg ønsker å bli best, og tøffere konkurranse kommer bare til å pushe meg enda mer.

- Og sånn har det også vært hele tiden. Jeg kommer ikke til å slippe foten av gasspedalen bare fordi jeg har signert en langtidsavtale. For meg er det enda større ting i vente.

Unggutten nevte både tidligere trenere og medspillere da han snakket om hva som har gjort at han har utviklet seg så godt i klubben.

- Både Damien (tidligere assistent) og David Dunn har vært til stor hjelp for meg. Jeg var i startelleveren på U23-laget, men ikke i nærheten av å være god nok for førstelaget. De pushet meg videre, trodde på meg og hjalp meg med å utvikle spillet mitt.

- Jeg har alltid likt å få råd fra andre, spesielt erfarne spillere som vet hva det handler om. De har lært meg utrolig mye.

- Damien har vært uvurderlig for meg, og han ønsker det beste for alle spillerne. Han legger ned mye tid og krefter i hvert individ han jobber med.