Ny kontrakt for Mowbray?


Publisert 09.10.2018 av Øystein Thorsen
Venky's ønsker å belønne manageren for god jobb.
Det er Lancashire Telegraph som skriver at Venky's planlegger å tilby Mowbray ny kontrakt. Allerede har det vært informelle samtaler, men selve forhandlingene kommer til å eie rom i landslagspausen i november, når Mowbray og Waggott skal til India for å treffe eierne.

Mowbray overtok ansvaret for klubben i februar 2017, etter at Owen Coyle hadde klart å rive ned det aller meste. Skadene etter Coyle var så omfattende at nedrykk til League One ikke kunne unngås, men som vi vet ledet Mowbray spillerne til direkte opprykk etter kun én sesong på tredje nivå. 
Deretter har sjefen og gutta fortsatt i samme spor, noe som så langt har resultert i en plassering på øvre halvdel av Championship-tabellen

Venky's fikk tidlig opp øynene for Mowbray, og han ble snart tilbydd ny kontrakt, men den har utløpsdato neste år. Klubben har dog opsjon på å forlenge med et år, men eierne er såpass fornøyde med jobben som gjøres, så de ønsker rett og slett å reforhandle hele greia. 
- Vi er ikke bare interessert i å utløse opsjonen på ett års forlengelse av avtalen. Vi ønsker å se på en kontrakt som strekker seg lengre enn det, forklarer Waggott overfor Lancashire Telegraph

Så langt har Mowbray 85 kamper for Blackburn, hvorav 43 har endt med seier. Den 43. kom som kjent nå i helgen borte mot Bolton. De fleste vil nok mene at det burde vært 2-3 seiere til i statistikken, hvis man ser tilbake på denne sesongen, for laget har hatt en lei tendens til å slippe inn avgjørende mål i sluttminuttene. 
Allikevel må sesongsinnledningen kalles godkjent, da det ikke var garantert at laget skulle matche Championship på en såpass bra måte som de har gjort så langt

Til slutt sier Waggott til lokalavisa at det ikke bare er Mowbray som snakker ny kontrakt. Man ønsker også å knytte øvrige i trenerteamet til klubben på lengre sikt. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: