Ny kontrakt for Grayson

Publisert 12/10/2018 av Kristin Kongsjorden

Den unge forsvarsspilleren har valgt å skrive under på en to og et halvt års-kontrakt med klubben.

Det er mange spennende talenter i klubben, og klubben jobber også godt med å beholde dem. I dag signerte den 19 år gamle forsvarsspilleren Joe Grayson ny kontrakt med klubben, en avtale som løper til juni 2021

Unggutten, som kom til klubben som sjuåring, er nå avgangselev ved akademiet, og har allerede fått sin førstelagsdebut. Den kom i 4-1-seieren over Lincoln City i Carabao-cupen tidligere denne sesongen. 

Grayson ble med dette den tredje av far-sønn-duoer som representerer Rovers. Faren hans, Simon, spilte 40 kamper for klubben mellom 1999 og 2002. 

Grayson er kjent for å være en meget god frisparkskytter, og den venstrebeinte forsvarsspilleren kan spille både venstreback, midtstopper og sentral midtbane. 

I fjor hjalp den talentfulle tenåringen Rovers sitt U23-lag med å sikre Premier League 2 divisjon 2-tittelen, og denne sesongen har han blitt valgt som kaptein for Damien Johnson sitt lag.

Etter å ha signert ny kontrakt i dag, uttalte Grayson til klubbens offisielle nettsted at han ikke kunne vært mer lykkelig.

- Det er fantastisk. Å signere ny kontrakt topper det som allerede har vært et veldig godt år for meg, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. 

- Hver dag når jeg kommer på trening så nyter jeg det. Da jeg fikk debuten min var det en ubeskrivelig følelse og kanskje mitt livs stolteste øyeblikk, og det å få bli værende her i to og et halvt år til er det jeg alltid har ønsket.

- Jeg har vært her i 12 år, og det første du tenker på når du blir en del av klubben, er å få spille for førstelaget. Nå vil jeg bare stå på videre og forhåpentligvis få flere kamper.

- Jeg ønsker bare å fortsette å forbedre meg og forhåpentligvis få mer førstelagserfaring, enten om det er her eller ute på lån, men jeg vil garantert jobbe hardt på hver trening for å oppnå dette.