Ny draktsponsor

Publisert 1/18/2022 av Øystein Thorsen

Samt nytt utlån og kort om U23.

Samtidig som overgangen til Markanday ble offentliggjort får vi vite at Magloire nok en gang går ut på lån. Dermed er begge backup-midtstopperne Carter og Magloire ute av bildet resten av sesongen, noe som sikkert er like greit, for de trenger mere erfaring før de kan ta Championship-nivået.
Neste stoppested for Magloire blir Northampton Town i League Two.
Dan Pike er som kjent også på lån, og det ble i dag kunngjort at han forlenger oppholdet i Fylde til 14. mars.

Vi skrev i går om at U18 leder Premier League, men U23 sliter helt i bunn i sin versjon av toppdivisjonen. Dog var det et lysglimt i går da de fikk satt en stopper for rekken av tap gjennom å spille uavgjort 1-1 borte mot Tottenham.
McBride, som en stund så ut til å ha mistet formen fullstendig, var den som utlignet, noe som betyr scoring nummer to på to kamper, da han også fikk nettkjenning mot Man City i forrige ukes 5-3-tap.

Blackburn må gjøre endringer på drakta da hovedsponsor Recoverite har trukket seg. Tydeligvis har ikke butikken gått så bra som Recoverite hadde håpet, så etter ett og et halvt år oppløses avtalen.
Klubbens nettside forklarer at planene for samarbeidet som Blackburn og Recoverite hadde ikke har latt seg gjennomføre på den måten de ville, mye på grunn av covid.

Det er en kjenning som overtar, nemlig Totally Wicked, som har samarbeidet med klubben siden 2018. Mange har sikkert lagt merke til Totally Wicked, særlig på treningstøyet til spillerne.
Dette er et lokalt Blackburn-firma, med hovedkontor en kort spasertur fra Ewood.
De er innenfor vaping-bransjen og virksomheten har spredd seg utover hele Europa de siste årene. 
- Vi er veldig stolte av å støtte klubben i hjembyen vår. Vi har gjort det siden 2018 og håper å kunne fortsette i mange år fremover. Ikke minst er vi veldig begeistret for hvordan sesongen har sett ut, så vi håper på en reprise fra 1992 og 2001, sier Fraser Cropper fra Totally Wicked.