November- Mulighetens måned


Publisert 01.11.2018 av Erlend Pettersen
Vi tar en titt på kampprogrammet i november måned.

I går gikk vi raskt igjennom oktober måned for Rovers sin del. I dag tar vi en titt på november programmet som gir muligheter for god poengfangst siden vi ikke møter de antatt beste lagene.

Slik ser programmet ut:

  • Rovers v Qpr, lørdag 3. november kl 16.00, iFollow.
  • Rovers v Rotherham, lørdag 10. november kl 16.00, iFollow.
  • Preston v Rovers, lørdag 24. november kl 16.00, iFollow
  • Wigan v Rovers, onsdag 28. november kl 20:45, iFollow.

Som programmet viser så har vi to hjemmekamper før landskamp pausen. Til helgen møter vi et formsterkt Qpr lag, men mulighetene for tre poeng er ganske store. Hjemme mot Rotherham skal være tre poeng om man skal kjempe om topp 10 plassering ved sesongslutt.

De to bortekampene er mot lokal motstand, først Preston som nå har fått opp dampen etter en heller svak start på sesongen. Muligheten for minst uavgjort er tilstede.

Når man tar turen til Wigan på slutten av måneden venter det en kamp mellom to lag som er ganske så like på poeng og begge er nyopprykket. Vi har slitt her de siste årene, men vi berget det ene poenget i fjor selv med rødt kort. Så denne kampen er veldig åpen.

Blackburn går inn i en spennende måned der vi møter antatt dårligere lag eller på samme nivå som oss selv. Spenningen ligger i om vi klarer å takle kamper der vi er favoritter på forhånd. Spesielt på hjemmebane der motstanderne legger seg dypt.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: