Nottingham Forest 1 - 2 Blackburn

Publisert 4/13/2019 av Erlend Karlsen

- Seier igjen!

Rovers slo til igjen og tok en kanskje noe overraskende seier på City Ground i ettermiddag, men det var langt fra en solid forestilling.

Tony Mowbray så seg nødt til å gjøre 2 endringer fra laget som slo Derby i midtuken. Både Harrison Reed og Craig Conway hadde fått seg smeller på trening og måtte dermed stå over. Da var det duket for Corry Evans på midtbane og Adam Armstrong på høyrekant.

Hjemmelaget startet sterkt uten å skape de helt store sjansene, men det var klart at de hadde sett seg ut Amari'i Bell som det svake punktet og venstrebacken skulle virkelig få kjørt seg utover kampen. Men det var Rovers som skulle produsere de første sjansene, først ved Elliott Bennett som skjøt via en Forest forsvarer og til corner. På den påfølgende corneren ble Derrick Williams' corner klarert på strek, klareringen havnet hos Super Joe Rothwell som kanskje scoret årets mål da han plasserte ballen oppe i krysset forbi en sjanseløs Pantimilion. Dermed 0-1 til Blackburn, noe som holdt seg ut omgangen.

Like etter pause fikk Corry Evans en stor sjanse, men han skjøt utrolig utenfor mål da han fikk muligheten. En som er mer solid foran mål er Danny Graham og han skulle øke ledelsen til 0-2 bare minuttere senere. Graham fikk ballen foran mål etter godt forarbeid av Bell og han satte inn sitt 150 karrieremål. Men ledelsen holdt ikke lenge, David Raya hadde en forferdelig ettermiddag i Roversmålet og traff ikke i det hele tatt da han gikk ut for å bokse en ball og kula endte etterhvert i mål. Like etter svidde hjemmelaget en store mulighet da Cash headet over fra meget god posisjon. Mange var rimelig sikker på at 1-3 skulle komme da Dack stjal ballen fra Yates og kom alene med Pantimilion, men den lange Rumeneren reddet Dack's heller dårlige avslutning. Til tross for mye rart bak i forsvaret til Rovers klarte man utrolig nok å holde unna og kunne ta med seg 3 deilige poeng til Blackburn.

Slik stilte lagene :

Nottingham Forest: Pantilimon, Colback (c), Grabban (Carvalho, 74), Wague, Cash, Robinson, Yates (Osborn, 77), Lolley, Byram, Pele, Appiah (Murphy, 65).

Innbyttere: Steele, Yacob, Benalouane, Ansarifard.

Mål: Yates, 53

Gule kort: Yates, 56, Byram, 74

Rovers: Raya, Bennett (c), Lenihan, Williams, Bell, Travis, Evans (Rodwell, 69), Armstrong, Dack (Brereton, 85), Rothwell, Graham (Nuttall, 63).

Innbyttere: Leutwiler, Nyambe, Smallwood, Mulgrew.

Mål: Rothwell, 29, Graham, 49

Gule kort: Bennett, 68, Williams, 81