Notiser: Mulig landslagsdebut og situasjonen rundt Harwood-Bellis

Publisert 6/14/2021 av Fredrik Schjesvold

Skal det bli en ny sesong på Ewood for Taylor Harwood-Bellis, da?

Taylor Harwood-Bellis:

Leiesoldaten fra Manchester City imponerte flere i andre halvdel av forrige sesong i Rovers-trøya. Rapporter fra England tyder nå på at et nytt utlån for 2002-modellen er sannsynlig ifølge LancsLive.

Midtstopperen har sagt tidligere at dersom han ikke får spille så mye som han ønsker selv for Manchester-klubben, så er han villig til å gå på nytt lån for å få førstelagsfotball. Ifølge LancsLive skal Manchester City være med på et nytt lån for Harwood-Bellis. Blackburn er selvfølgelig interessert i ungguttens signatur, men kan vente seg konkurranse fra Brentford som også skal være interessert. Harwood-Bellis fikk 19 kamper i Championship forrige sesong.

Ben Brereton:

Natt til mandag ble Copa America sparket i gang da Brasil slo Venezuela 3-0.

Mandag kveld er det duket for en mulig landslagsdebut på seniornivå for Brereton da Chile møter Argentina til deres første kamp i gruppe B kl. 23. Hans muligheter for debut har økt noe etter at Chile-stjerne Alexis Sanchez har meldt forfall og er dermed ikke med i turneringen. Med tanke på at Inter-spilleren til vanlig er en å regne med i startelleveren til Chile, har Rovers-spillerens sjanser for minutter økt. Chile har også et tett kampprogram i gruppespillet som bør føre til flere endringer i løpet av turneringen.

Copa America sendes på Viasport sine kanaler og kveldens kamp kan du se på Viasport 1.

Fan Zone:

Søndag var starten på EM for England da de slo Kroatia 1-0 på Wembley. På Ewood Park var det Fan Zone rigget opp med storskjerm.

Slik så det ut (bildet fra Blackburns offisielle Twitter):

Image