Notiser


Publisert 24.04.2019 av Øystein Thorsen
Mowbray oppsummerer sesongen og Nyambe forlenger.

Ryan Nyambe skrev i dag under på en ny kontrakt som knytter ham til klubben fram til 2021. Nyambe er kun 21 år gammel, men unggutten fremstår allerede som fast inventar som "alltid" har vært i klubben. Dette henger sammen med at backen nærmer seg hundre kamper, til tross for sin unge alder. 
- Det føles fantastisk å forlenge kontrakten. Jeg har vært i klubben siden jeg var 13, så dette føles som hjemme, sier Nyambe til Lancashire Telegraph

Forsvareren debuterte som 17-åring, så avhengig av hvordan det utvikler seg for Ryan, kan dette bli en klassisk klubbspiller. Og siktet er tydeligvis innstilt på å beholde plassen i førsteelleveren i tiden framover.
- Jeg føler at jeg har utviklet meg som spiller og menneske i løpet av årene jeg har vært her, og jeg er takknemlig for alt klubben har hjulpet meg med. 
I følge klubbens nettside har Nyambe målsetningen å utvikle seg videre og bli enda bedre. 
- Jeg har mere å by på, og jobber hver dag, med ekstra økter, for å stadig ta nye steg, avslutter Nyambe.

Som vi vet går sesongen mot slutten, og selv om resultatene har vært gledelige de siste ukene avslører Mowbray i dag at både han og spillerne er skuffet. 
- Det er skuffende og frustrerende å se tilbake på sesongen, siden vi lå så godt an i slutten av januar. Hadde vi på den tiden klart cirka 1,5 poeng per kamp hadde vi lagt på rundt 70 poeng nå, sier sjefen til lokalavisa. 
Med det regnestykket kunne vi absolutt lagt på en sjetteplass, der Derby for øyeblikket har 67 poeng.

I stedet gikk det ett par måneder der snittet var nesten null per kamp.
- Vi snublet og falt, og gutta kunne ikke finne tre-poengere i et par måneders tid. Men vi er i gang igjen nå. Vi har fått tilbake våre sterkeste defensive spillere og vi vinner igjen.
Nå er målet og klare 60 poeng, noe Mowbray nær sagt krever. Vi har for øyeblikket 59 poeng, så det er ikke en umulig oppgave.
- Vi har Norwich borte, og de jager opprykk, men vi kan nyte av kampen og forhåpentligvis gjøre ting vanskelige for dem. Hjemme mot Swansea i siste kamp bør vi vinne, slik vi alltid skal gjøre hjemme, er Mowbrays vurdering. 

Som tidligere nevnt vises Norwich-kampen på tradisjonell TV, til glede for de som ikke har iFollow. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: