Notiser


Publisert 10.10.2018 av Øystein Thorsen
Det går i overgangsrykter og landslagstjeneste.

Det er fortsatt en stund til jul, eller snarere til når overgangsvinduet åpner, men det hindrer ikke diverse nettsteder fra å fylle spalteplassen med spekulasjoner rundt Bradley Dack. Blant annet skriver nettstedet HITC om West Bromwich' interesse for angriperen. I en rekke artikler, som de bygger delvis på en historie fra Express and Star, kommer de til slutt fram til at Blackburns prislapp kan ha avskrekkende effekt på Albion. 

Allikevel hevdes det at West Brom kan stable et nytt bud på beina når 2019 er på plass. HITC minner om at West Bromwich forsøkte å kjøpe Dack allerede i sommer, men spilleren signerte i stedet ny kontrakt med Blackburn, samtidig som folket på Ewood ba diverse klubber se seg om etter andre alternativ.
Til Lancashire Telegraph bekrefter Waggott i dag at klubber har prøvd seg på Dack, men direktøren sier derimot ingenting om prislappen som HITC anslår til 20 millioner pund.

Blant andre nyheter kan vi nevne at fire spillere er på oppdrag i forbindelse med Nations League. Det er velkjente landslagsmenn, det vil si Mulgrew, Evans, Lenihan og Williams. Særlig for de to sistnevnte er det så klart ekstra hyggelig å være med siden de begge er ferske i Irlandstroppen. 
Skulle Martin O'Neill finne plass til de to forsvarerne blir dette deres andre kamp i grønne trøyer, og motstanderne er ingen mindre enn Hareides danske drenger

For Mulgrew ligger det an til kamp nummer 39 for Skottland, og muligheten til å innkassere to seiere av to mulige i Nations League, når de drar til Israel. I likhet med Williams har som kjent Mulgrew vært ute av Blackburn-laget i noen kamper på grunn av skade, så vi får bare håpe at landslagstjenesten ikke påfører, eller bringer tilbake, ytterligere problem med helsa. 
Corry Evans er selve veteranen blant landslagsgutta, da han kan få kamp nummer 50 i løpet av denne runden

Utover dette kan vi legge til at Blackburn har begynt å sondere terrenget med nettopp Evans og Mulgrew sine agenter. Begge spillerne har nemlig utgående avtaler, og klubben ønsker å ha dem med videre, noe som Waggott i dag bekrefter til Lancashire Telegraph.  
- Vi kjenner til situasjonen, spillerne ønsker å vite hvor fremtiden deres ligger og vi forsøker nå å se hva vi kan få til. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: