Notiser

Publisert 07.06.2020 av Erlend Pettersen

Om smittetallet holder seg fortsatt lavt skal det spilles treningskamp torsdag.

Det kan gå mot en meget aktivt sommer på fotball fronten selv med utsatt EM. EFL og Premier League har gitt grønt lys for treningskamper fra kommende uke med strenge restriksjoner. Man kan møte lag som er maks 90. minutter unna stedet man er og hver enkelt spiller må kjøre alene.

I den forbindelsen så er klubbene Blackburn og Liverpool enige om å møtes til en lukket treningskamp kommende torsdag hvis lagene er uten covid-19 smitte. Hvor kampen skal spilles er ikke avklart. Begge lagene trenger kamptrening før alvoret braker løs igjen.

Rovers tok i mot Liverpool sommeren 2018 i en treningskamp på Ewood Park, der blant annet Bradley Dack imponerte. Denne gangen vil kampen gå uten vår midtbanestrateg grunnet skade.

Ny spiss linket 

Daily Mail skriver i dagens avis at Rovers er interessert i den australske Lyndon Dykes sammen med Celtic, Rangers, Barnsley, Millwall, Stoke, Middlesbrough og Wigan. Livingston har satt en prislapp på 24-åringen på £2m.

En spiller som Mowbray gjerne har sett i en Rovers trøye er 19-åringen Curtis Jones fra Liverpool. 19- åringen har fått spilletid for Liverpool i cupene denne sesongen og Mowbray så for seg et sesonglangt utlån, men det ser ut til å gå i vasken etter at Klopp vil gi han mer sjanser kommende sesong.

De fleste husker han for vinnermålet mot Everton i Merseyside derbyet i FA-cupen i januar.