Notiser


Publisert 12.08.2019 av Øystein Thorsen
Ny kaptein, forsterkning for damene og justering i forsvaret.
Mulgrew forlot som kjent Ewood under uklare former på tampen av transfervinduet, noe som da gjør at laget står uten fast kaptein. Mulgrew var derimot ikke skadefri under fjorsesongen, og da han ikke kunne spille var det Elliott Bennett som tok over ansvaret. Hele 16 ganger akslet 30-åringen kapteinsbindet. 

Kapteinsrollen må naturligvis fylles og via Lancashire Telegraph ser vi i dag at Mowbray har valgt å rykke opp Bennett slik at han nå er lagets nye leder. Lenihan har også fått stille oppe som kaptein, men den eldre Bennett er altså den som nå får ansvaret.
Med det kan vi forvente at Lenihan blir backup hvis Bennett ikke spiller.
- Jeg tror at Elliott Bennett blir ny kaptein mens Charlie er borte, sier Mowbray til lokalavisa. Jeg tror han glir greit inn i rollen, legger sjefen til. 
Mowbray forklarer valget med at han liker at de eldre tar ansvar i laget.

Blackburn-damene har gjort en spennende signering i form av 19 år gamle Lauren Thomas. Dette er kun denne andre signeringen som Gemma Donnelly gjør denne sommeren, men det er til gjengjeld en spennende signering. Thomas kommer fra Liverpool der hun fikk fem kamper for førstelaget, etter å ha klatret i rangstigen.
Thomas er høyreving og har representert England på U17 og 18-nivå.

Forsvaret til Mowbray har vært som et mantra hele sommeren, og til slutt kom et par låne-forsterkninger på plass i form av Greg Cunningham og Tosin Adarabioyo, men samtidig forlot nevnte Mulgrew klubben, noe som skapte et tomrom på midtstopperplass. Dette skal nå fylles av en spiller som vi har sett på midtstopperplass før, nemlig Derrick Williams. 
Det er spilleren selv som har vist initiativ for skiftet

I fjorsesongen startet Williams, i følge Lancashire Telegraph, ti av de siste elleve kampene i midtforsvaret, og etter en prat med Mowbray er spilleren nå innstilt på å ta denne rollen på fast basis. 
- Jeg hadde en prat med manageren og sa at jeg ønsket å fokusere på å spille midtstopper. Jeg synes jeg er bra med ballen, og jeg har roen, men kan jobbe med aggressiviteten i spillet mitt, forklarer 25-åringen for Lancashire Telegraph
Williams legger til at Mowbray hadde sagt at han planla å hente en venstreback (Cunningham), noe Williams ikke hadde noe problem med fordi han uansett ikke er så interessert i den posisjonen lenger

Cunningham er irsk landslagsspiller, så Williams kjenner ham fra landslaget. 
- Han er en veldig god spiller som kommer til å gi Bell sterk konkurranse om plassen, varsler Williams, som beskriver ham som god både fremover på banen, men også i det defensive. 
Nå slipper Williams å ta den striden, men kan sikte seg inn på å danne partnerskap sentralt med Lenihan - hvis ikke unge Tosin danker ut en av dem. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: