Notiser


Publisert 25.06.2019 av Kristin Kongsjorden
Spillerne er tilbake fra ferie og klare for pre-season og i morgen reiser laget til Østerrike, hvor de skal være frem til 3.juli. Treningsleiren går uten flere sentrale spillere, deriblant nykommeren Downing.

I kveld ble det klart hvilke spillere som får være med til Østerrike for Rovers' ukelange treningsleir. Turen går uten nykommeren Stewart Downing, som alt hadde personlige forpliktelser forut for signeringen. Ryan Nyambe og Jayson Leutwiler er begge fortsatt med sine respektive landslag, og Charlie Mulgrew og Corry Evans har fått forlenget ferien på grunn av at de har vært opptatt med sine landslag i starten av måneden. Heller ikke Derrick Williams er med, da han skal bli far for første gang i løpet av kort tid. Dominic Samuel skal også være igjen i Lancashire, da han fortsatt er i opptrening for sin kneskade. Laget har ingen planlagte kamper under sitt opphold i Østerrike, men det er allerede bekreftet at de skal møte Barrow, Mansfield Town, Rangers, Bury og Blackpool når de er tilbake igjen i England.

På overgangsmarkedet har det ikke skjedd så mye nytt så langt denne uken, men den unge keeperen Joshua Rae, som ble frigitt fra Leeds United på slutten av forrige sesong, skal ha deltatt på to treninger med Rovers. Dette ble kjent via spillerens egen Instagram-konto, hvor han har lagt ut et bilde av seg selv i klubbens treningsdrakt med overskriften "Second day done!". Det er ikke kjent at han skal ha signert for klubben, og det regnes som mer sannsynlig at den unge skotten er på prøvespill i Lancashire.

Ellers virker det som om Mowbray ikke har gitt helt opp å få forlenget Jack Rodwells opphold i klubben. Det har vært mye snakk om at spilleren kommer til å forlate klubben i sommer, men sjefen håper altså han blir værende. Rodwell er en svært allsidig spiller, og har mange kvaliteter som Mowbray setter pris på. Han var likevel tydelig på at spilleren må være klar for å kjempe om en plass på laget. Med tanke på spillerens erfaring, og at han vil kunne gå gratis, vil det nok være flust av lag i EFL som vil være interessert i å sikre seg hans signatur. Rodwell er for tiden på ferie med familien, og er heller ikke blant dem som reiser på treningsleir i morgen. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: