Notiser


Publisert 23.06.2019 av Øystein Thorsen
Mesterskapsdebut for Nyambe og spissrykte.
Som rapportene antydet tidligere var det duket for plass i startoppstillingen for Ryan Nyambe når Namibias deltagelse i det afrikanske mesterskapet ble innledet i dag. Marokko sto på motsatt banehalvdel - som favoritter. Ser man på statistikken var også Marokko det førende laget, men Namibia sto imot, helt til det 89. minuttet. 
Et selvmål av innbytter Itamunua Keimuine fastsatte resultatet til et 1-0-tap

Nyambe hadde fått plass i forsvaret som midtstopper og gjorde en god jobb. Blant annet The Guardian beskrev Namibia som godt organiserte i den bakre delen, slik at de i det lengste matchet Marokkos overlegne ballinnehav og sjanseprodusering. Et øyeblikk med en viss dose forvirring gjorde at Keimuine headet Ajax-spiller Hakim Ziyech sitt frispark i eget mål.
Bittert, men allikevel fortjent sett med Marokkanske øyne da de som sagt dominerte kampen.

Blant andre saker verdt å nevne finner vi rykter om den gamle kjenningen Sam Gallagher. Det er nettstedet The 72 som gjengir påstander fra ringreven Alan Nixon om at Southampton-sjef Hassenhutl er villig til å la Gallagher forlate St. Mary’s for den nette sum av 5 millioner. 
Men med tanke på at Mowbray holder et fast grep om pengesekken - som heller ikke er for stor - er det usikkert om dette blir noe av

Samtidig må sjefen skaffe minst én spiller som kan hjelpe Graham på topp, og Gallagher gjorde sakene sine godt da han var på lån tidligere. Etter at han forlot Ewood har han ikke hatt like gode opplevelser, så det er kanskje en retur til Mowbrays ledelse som spilleren behøver
Brentford skal visstnok også være interesserte da deres Neal Maupay skal være ønsket i Premier League, men også av Sevilla. Tøff konkurranse med andre ord, i alle fall når vi veier inn de økonomiske forutsetningene.

Til slutt kan vi nevne at linken til australieren Brandon O’Neill ser ut til å være solid, siden også Lancashire Telegraph i dag nevner midtbanespilleren. Lokalavisa bruker ikke å skrive om altfor løse rykter, så dette er en spiller som vi kan anta at vurderes seriøst på Ewood.
Mowbray ønsker å ha mere ballspill neste sesong, og O’Neill er en type som kan fordele baller fra en dyp posisjon.  


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: