Notiser


Publisert 21.05.2019 av Øystein Thorsen
Ytterligere en treningskamp og mulig mesterskap for Leutwiler.
Men først tar vi en sak om Sam Hart som i følge Lancashire Telegraph ikke er så sikker på hva fremtiden har å by på. Venstrebacken har smakt på spill for klubben, men ikke siden desember 2017. Siden da har det blitt ikke mindre enn tre låneopphold. 
Først 2 x Rochdale, før han i siste halvdel av denne sesongen hjalp Southend med å unngå nedrykk. 

Den tidligere Liverpool-spilleren har rukket å bli 22 år, og Mowbray ser på ham som en brikke i preseason-puslespillet. Kontrakten hans har også blitt forlenget med 12 måneder.
Hart selv er allikevel åpen for å returnere til Southend
- Jeg starter sesongsoppkjøringen i Blackburn, men kommer til å ta det dag for dag. Det er ikke i mine hender hva som kommer til å skje. 
Enten er den unge Hart ikke spesielt ambisiøs, eller så mistenker han at han ikke holder nivået. 
Mowbrays motbud er enkelt: alle U23-spillere skal få vise seg fram i forsesongen, og de som ikke ser sterke nok ut kommer til å få andre tilbud - som for eksempel utlån.

Det har vært litt snakk om keepere, og mangelen på disse, de siste dagene, og i dag melder Lancashire Telegraph om ytterligere utvikling i saken:
Det er mulig at Leutwiler ikke kommer til å få med seg starten av preseason.
Grunnen er at han har kommet inn i den kanadensiske varmen igjen. Det var en stund siden 30-åringen representerte det nordamerikanske landet, men etter at Mowbray ga ham noen kamper på slutten av sesongen har han blitt aktuell igjen. 

Det er turneringen CONCACAF Gold Cup det handler om, som avvikles mellom 15. juni og 7. juli. Leutwiler er en av seks keepere i den preliminære 40-mannstroppen. Om han blir tatt ut i den endelige 23-mannstroppen avgjør om han er med lagkameratene i Blackburn fra dag én, eller om han blir forsinket.
Det er i så fall Milan Borjan (Red Star Belgrade), Alessandro Busti (Juventus), Maxime Crepeau (Vancouver Whitecaps), James Pantemis (Montreal Impact) og Simon Thomas (KFUM-Kameratene Oslo) han har å konkurrere med.

Til slutt melder vi om at ytterligere en treningskamp er bestemt i form av ny bortekamp mot ingen ringere enn Mansfield. League Two-motstand altså, og antageligvis gjensyn med tidligere U23-mann Willem Tomlinson. Mansfield nådde playoffen i League Two, men tapte i semifinalen.
Kampen spilles 17. juli, 20:30.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: