Notiser


Publisert 03.06.2018 av Øystein Thorsen
Lenihan for Irland og mulig free transfer.
Lancashire Telegraph rapporterer om Darragh Lenihans debut for Irland - som ble en hendelsesrik affære - da USA gjestet Dublin. Blackburn-spilleren fikk dog ikke starte kampen, men erstattet John O'Shea i det 33. minuttet, til det som skulle bli veteranens siste kamp for irene. 
Da O'Shea forlot banen, ble han erstattet av en kommende legende - kan vi håpe.

Som sagt ble det hendelserikt, og med litt flaks hadde unggutten blitt to-målscorer i debuten, der først et skudd ble reddet på strek, for så å få en heading feilaktig avblåst for offside. 
Irland vant allikevel 2-1, etter at USA hadde tatt ledelsen.

Overgangsrykte:
For de som følger med på BRSCNs forum, og andre steder, er navnet Dylan McGeouch ikke ukjent. Det er derimot ukjent - for undertegnede vel og merke - hvordan etternavnet skal uttales, men dét finnes det nok en løsning på hvis en overgang tvinger fram dypere research av den hardt-taklende midtbanemannen.

Ryktet har levd i nesten en måned, da det ble kjent at midtbanespilleren ikke har til hensikt å skrive ny kontrakt med Hibernian. Nettstedet The 72 skriver at skotten skal bestemme seg for ny klubb etter at han returnerer fra landslagspill denne helgen. At han spiller sammen med Charlie Mulgrew kan neppe skade sjansene.
I tillegg til dette skriver The 72 at man trodde avtale med Blackburn skulle skrives allerede i mai, men det ble ikke noe av.

Om det er interesse fra klubber som Bristol City, Hull og Queens Park Rangers som gjør at 25-åringen har utsatt avgjørelsen vet man ikke, men et endelig svar forventes altså i løpet av de neste dagene.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: