Mulgrew selges?


Publisert 21.12.2019 av Erlend Pettersen
Det er en av flere muligheter i januar.

Når januar nå nærmer seg så er det også en del valg å ta angående spillere som er ute på lån. Den mest markerte spilleren er den skotske landslagspilleren Charlie Mulgrew som er på lån til liga rival og mandagens motstander Wigan. Heldigvis for oss så kan ikke Mulgrew spille mot oss, grunnet lån og skade. 

I utgangspunktet så varer lånekontrakten ut i januar, men Mowbray ser nå muligheter for et utvidet lån eller salg i januar. Wigan sjef Paul Cook skal vær ivrig i å signere midtstopperen på en permanent avtale.

Samtidig så imponerer Scott Wharton på lån i League Two klubben Northampton og Rovers har muligheten til å hente han tilbake i januar, men Mowbray mener at det beste for han og klubben er at han fortsetter i Northampton. Men skulle det knipe så er det en mulighet klubben har.

For den unge stopperen Magloire så endte låneoppholdet i Rochdale med en skade og har i hele høst kjempet seg tilbake. Unggutten spilte for u23 laget som slo Newcastle 3-2, fredag, men det er nå meningen at han nå vender tilbake på lån til Rochdale. 

Det er meget spennende å ha unggutter som banker på døren 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: