Mulgrew med i den skotske troppen


Publisert 06.11.2018 av Øystein Thorsen
Til tross for usikkerhet rundt ribbensskaden er kapteinen tatt ut.

Som BRSCN rapporterte om i går er det usikkerhet rundt Mulgrews ribben, da benet som har fått en trøkk er i nærheten av leveren. Skulle benet få ytterligere dårlig behandling kan det bli kritisk med tanke på at leveren kan skades av et brudd.
Allikevel har Alex McLeish igjen funnet en plass i troppen for vår kaptein.

Det er naturligvis gledelig at Mulgrew nyter relativt stor tillit på landslaget, men det er naturligvis ikke bra hvis dette skjer på bekostning av klubblaget. 
Vi venter fortsatt på mere informasjon om skaden, da undersøkelser fortsatt pågår, i første rekke for å avgjøre om han blir klar til helgens dyst mot opprykkskollega Rotherham. 
Avhengig av resultatet av legeteamets undersøkelse antar vi at klubben kan be Skottland spare Mulgrew denne gangen.

Det er ikke bare Mulgrew som har blitt kontaktet av landslagsledelsen. Også Darragh Lenihan og Derrick Williams er med i den preliminære 35-mannstroppen til Irland. Begge disse har hver sin kamp i grønn drakt og håper naturligvis på flere kamper for fosterlandet.
En som venter på beskjed er Corry Evans.

Samtidig noterer vi at Jack Vale er tatt ut på aldersbestemt landslag, nærmere bestemt Wales U19-lag som skal spille kvalifisering til Europamesterskapet. Hvis den unge Vale får muligheten er det i så fall Skottland, San Marino og Sverige som er motstanderne i en turnering som eier rom mellom den 14. og 20. november. Vinneren og andreplassen rykker opp til elitenivået for U19, kan man lese på Blackburns nettside. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: