Mowbray tilbake fra ferie


Publisert 06.06.2018 av Øystein Thorsen
Det blir noen hektiske uker framover.
Tony Mowbray har hatt ferie, men er nå på vei tilbake til full gass, og med det følger jobbing med overganger og kontraktskriving. Angående det sistnevnte skal en forbedret avtale for Bradley Dack utformes, og det skal forhandles med Graham og Conway.
I tillegg til dette skriver Lancashire Telegraph i dag at så mye som fem spillere skal hentes inn før juni er over

Lokalavisa skriver at klubben har 20 seniorspillere i troppen, men Mowbray ser ikke for seg en større overhaling av troppen. Allikevel kreves en viss forsterkning, kanskje spesielt i angrepet, da Adam Armstrong, Jack Payne, Marcus Antonsson og Harry Chapman alle har forlatt klubben. Selv om samtlige ikke alle like fremgangsrike produserte de 19 mål, alt i alt, så her er det definitivt ett tomrom å fylle. 
Dack og Graham må ha støtte, og spørsmålet er i hvilken grad spillere som Samuel og Nuttall kan bidra.

Lancashire Telegraph skriver at Mowbray håper den nystrukturerte rekrutteringsavdelingen på Ewood gir resultater, og kan jobbe godt i tiden fremover, nå som budsjettet er fastsatt etter turen til India. Ikke bare gjelder det å finne gode spillere, med rett personlighetstype, men en annen grunn til at det er viktig å stå på framover er at transfervinduet stenger tidligere i år.

Bakgrunnen til dette er at mange klubber i Premier League har sett seg lei av usikkerheten og dramaet som oppstår rundt overganger, og måten dette tar fokus fra sesongsinnledningen. På grunn av alt oppstyr rundt spillerkjøp kommer klubbene liksom ikke ordentlig i gang med sesongen før i begynnelsen av september.
Dermed stemte 14 av 20 klubber i Premier League for at man ikke får kjøpe spillere etter 9. august.

The Football League adopterte ganske raskt det samme prinsippet, noe som dermed inkluderer Championship. Klubber kan fortsatt selge spillere til Europa, men det er neppe en problematikk som Mowbray behøver tenke så mye på, hvis ikke Dack plutselig havner på radaren til Real Madrid eller lignende. 
Spillere kan derimot hentes inn på lån fram til 31. august.

Til slutt nevner lokalavisa en spiller som det har vært rykter om: Gwion Edwards. Peterborough-spilleren ble lagt merke til, blant annet når han spilte mot oss, men slik Lancashire Telegraph oppfatter saken er han ikke på lista til Mowbray.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: