Mowbray til India


Publisert 18.05.2019 av Erlend Pettersen
I dag reiste det en delegasjon fra Blackburn til Pune, India for en ukes møte med eierne, Venkys.

I dag satte Blackburn-manager Tony Mowbray, direktør Steve Waggott og finanssjefen Mike Cheston seg på flyet til Pune, India for en ukes møte med Rao familien. Kjent som eierne av Venkys.

Mowbray vil i løpet av denne uken få vite hva eierne tenker om kommende sesong, budsjett og veien videre. Klubben tapte som tidligere nevnt £17m i forrige finansår. £8m pund av pengene kom fra spillerkjøp denne sesongen, og Mowbray vil kjempe for en topp seks plassering kommende sesong.

Dette er hva Mowbray sa til Lancashire Telegraph:

- Det er eierne som bestemmer retningsvalget. Det er de som sender over pengene.

- Jeg vil snakke om sesongen vi har lagt bak oss og hvordan forrige sommer var. 

- Etter det så vil jeg snakke om kommende sesong, høre deres forventinger og ambisjoner. Samtidig så skal jeg si min ærlige mening om hvilken ambisjoner vi kan ha med det laget vi har nå.

Det har kommet noen negative tilbakemeldinger på at klubben er i forhandlinger med Conway og Gladwin om forlengelse av kontraktene. Mowbray på sin side vil ikke tvinge folk bort, men utelukker heller ikke salg av spillere denne sommeren;

- Man må være forsiktig med å avskrive folk, for plutselig så får man bruk for dem. Vi har en plan og jobber for å bli rustet mot en ny sesong. Rekruttering er den viktigste brikken, avslutter Mowbray. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: