Mowbray stolt av gutta

Publisert 2/14/2018 av Erlend Karlsen

- Og Lenihan fornøyd med å være tilbake igjen.

Blackburn tok en viktig 3 poenger i en vanskelig bortekamp mot Portsmouth i går kveld, sjefen sjøl er stolt over spillerne.

"Jeg er stolt av spillerne i kveld. I første omgang så såg det ut som vi skulle score, Dominic kunne scoret i løpet av de 3-4 første minuttene. Vi snakket i pausen om at det er ganske tøft å komme hit til Fratton Park, det vet jeg selv fra tidligere som både spiller og manager. Selv om de fikk et mål tidlig i omgangen så viste gutta karakter og vilje slik at vi fikk vinnermålet til slutt. Dette resultat gjør at lørdagens uavgjort føles litt bedre, nå er det bare å se fremover."

En annen mann som var fornøyd i går var forsvarsspiller Darragh Lenihan, han fikk sine første minutter på banen i går siden serieåpningen mot Southend.

"Det føltes fantastisk å være utpå banen igjen, jeg trodde ikke jeg skulle komme innpå siden gutta spilte så bra. Det er godt å være tilbake, det funket fint i går siden U-23 laget spiller samme formasjon som det vi la om til (3-5-2) og jeg følte meg veldig komfortabel som en av de 3 bak der. 

Vi får håpe at Darragh er ferdig med skader for en stund fremover, fordi han blir en viktig brikke i sesongavsluttningen.