Mowbray snakker ut om skadesituasjonen


Publisert 15.10.2019 av Arve Lundring
Alle må bidra framover.

Blackburn Rovers ble plutselig to mann mindre i de bakre rekker rett før landslagspausen med en Lenihan som fikk en knerelatert skade, som gjør han utilgjengelig i 6 til 8 uker pluss Cunningham som har reist til moderklubben sin Cardiff med en meget alvorlig kneskade som muligens gjør at han ikke vil bli å se denne sesongen igjen.

Disse skadene gjør det til en frustrerende situasjon for Mowbray som mister sine 2 forsvarsspillere som har prestert meget godt denne sesongen.

Mowbray som har brukt en treer rekke bak på en del kamper så ser det ut at det blir mer vanskelig å gjennomføre med disse skadene.

Mowbray sier: "Jeg forteller laget at formasjonen betyr egentlig ingen ting, det er deres energi, driven og deres lidenskap som driver klubben til å vinne kamper"

"Vi trenger å utvikle flere forskjellige spillemåter for å snu kamper, med tanke på de spillerne vi har til rådighet nå"

Han fortsetter videre å si at det er en vanskelig jobb å gjøre for å plukke ut hvem som skal spille av de 18 spillerne, men han sier også at de kommer til å få en mulighet løpet av sesongen siden det er en lang og hard vei igjen før sesongen er over og vi vil komme til å få bruk for alle løpet av denne tiden. Så alle må være klare til fight og gripe sjansen med å imponere for å få mer spilletid. Alle må bidra.

La oss håpe spillerne skjønner alvoret i skadesituasjonen og tar spillet et hakk opp i denne tiden slik at resultatene kommer selv om vi mistet to viktige spillere i forrige kamp. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: