Mowbray snakker om mål for sesongen


Publisert 27.09.2019 av Arve Lundring
Tony Mowbray setter minimumsmålet for sesongen til 70 poeng.

Tony Mowbray har satt minimums målet for sesongen med 70 poeng, med det så setter han også et mål om høyere forventninger på Ewood Park framover.

Rovers sikter seg inn for et hat trick i seire nå i September hvis vi vinner nå helgen, med dette målet så kan vi eventuelt ha 5 seire på 7 kamper som er å si at det er en godkjent formkurve.

Med seier mot Luton  i helgen så kan vi potensielt ha den høyeste poengsummen Rovers har hatt på samme tidspunkt i Championship siden vi rykket ned fra Premier League, men Mowbray vet at spillerne må ha full fokus for å yte det beste av seg selv.

Tony Mowbray sier videre at han er veldig sikker på at fremtidige midler vil komme fra Venkys hvis vi er i en slik posisjon når Januar kommer at vi er å kjemper om en topp 6 plassering.

“I do think it’s a mentality state. We have to believe we can win every game at home, believe we will be competitive in every game away from home, and if teams aren’t right on the day then we’ll beat them and see where it takes us.” 

Ideen er å gjøre fremskritt fra forrige sesong der vi havnet på en 15.plass og 60 poeng og understreker igjen at 70 poeng denne sesongen er minimums målet og nå, og forhåpentligvis mer.

Videre sier han at han leter etter fremskritt på banen og jobber med mentaliteten at vi kan være sterkere troppsmessig enn vi har vært før, og når januar vinduer kommer kan vi eventuelt styrke troppen ytterligere.
Troppsmessig så er det meget lovende, da vi er sterkere enn vi har vært på flere år, med tanke på dybde og kvalitet.

“Let’s hope that’s the case and if we do then we’ll have an expectation we’ll win most weekends and we’ll have an expectation we should win most games."

Med dette så håper vi TM holder skuten på stø kurs i samme form som de par siste kampene og får det beste ut av spillerne, gjør han det så kan det bli en meget interessant første halvdel av sesongen med kanskje ytterligere forsterkninger i Januar. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: