Mowbray ønsker langtidskontrakter


Publisert 09.10.2017 av Kristin Kongsjorden
Tony Mowbray mener det er viktig at spillerne signerer langtidskontrakter, slik at han unngår å måtte bygge nytt lag hver sommer.
Forberedelsene til League 1 ble ikke optimale for Mowbray ved at hele 14 spillere forlot klubben og 13 nye spillere kom inn, i løpet av et meget travelt overgangsvindu i sommer. 

Rovers har i den siste tiden signert nye kontrakter med David Raya, Ryan Nyambe og Scott Wharton. Nylig signerte også Elliot Bennet ny kontrakt med klubben.

- Jeg ønsker ikke å havne i en situasjon hvor jeg må erstatte åtte eller ti nye spillere hver sommer, bare på grunn av at vi har spillere på utgående kontrakter, uttalte Mowbray til Lancashire Telegraph.

Han uttalte videre at han ønsker en langsiktig plan, og mener det er viktig at spillerne han liker og ønsker å beholde, får kontrakter som gjør at de blir værende i klubben på lang sikt. Når det gjelder kontraktsfornyelsen til Bennet, uttalte Mowbray følgende:

- Elliot har vist stor lojalitet til klubben og tror vi har muligheter for å komme oss ut av denne divisjonen.

- Jeg er henrykt over at han har signert, først og fremst på grunn av holdningen hans, men også på grunn av hans allsidighet. Han kan spille sentralt på midten, bredt på begge sider, bak spissen eller han kan spille back ved behov - uansett hva du ønsker fra han, så gjør han det.Av de spillerne som har representert Rovers så langt denne sesongen, inkludert spillere på lån, er det bare Craig Conway, Liam Feeney og Elliot Ward som har kontrakter som går ut på slutten av sesongen, og klubben har mulighet til å forlenge Danny Grahams avtale i ett år til. 

Richie Smallwood, Bradley Dack og Dominic Samuel, som alle signerte i sommer, signerte for minimum to år, mens spillere som Daragh Lenihan, Charlie Mulgrew, Derrick Williams og Corry Evans har kontrakter som går ut 2019.

Bennet kom til Rovers i januar 2016, og selv om han fikk en vanskelig start, har han spilt hver kamp denne sesongen. Kontrakten hans som gikk ut til sommeren er nå forlenget med to år. Mowbray var svært fornøyd med å sikre underskriften til en av fansens favoritter, som totalt for alle turneringer har 64 kamper for klubben. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: