Mowbray ønsker forbedring på flere områder

Publisert 11/14/2018 av Kristin Kongsjorden

Hierarkiet i Rovers har hatt samtaler om klubbens planer for videre fremgang.

Steve Waggott og Tony Mowbray kommer ikke til å fly til India i løpet av landslagspausen, men det har vært holdt samtaler via telefon om klubbens planer forut for januarvinduet. Mowbray håper å kunne fortsette å få til forbedringer på flere områder i klubben, og har blant annet holdt øye med restruktureringen av rekruttavdelingen, og forbedringene som er gjort ved seniorlagets treningssenter i Brockhall. Han har videre uttrykt ønske om å utvide klubbens speidernettverk, og i tillegg håper han å kunne få styrke stallen, som har vist seg å være svært konkurransedyktige i Championship så langt. 

Når det gjelder dialogen med eierne, har Mowbray uttalt til Lancashire Telegraph at det er et par ting han har bedt om, og som de forsøker å hjelpe ham med.

- De har vært veldig støttende mot meg personlig, og også om hva som trengs for å kunne fortsette fremgangen, som er det jeg snakker med dem om. Det er ikke bra om ting står stille.

- Jeg går ikke til dem og spør om millioner og millioner av pund å bruke, men det er små, marginale ting som kan gjøres ved enhver fotballklubb som kan gjøre klubben bedre. 

Sjefen ønsker at klubben skal fortsette den oppadgående kurven de er på, og som ledet til opprykk forrige sesong. Laget gikk nå inn i landslagspausen på en fin niendeplass i Championship, kun to poeng bak play-off-plass. Selv om sjefen har vært opptatt av å roe ned forventningene til hva som kan oppnås denne sesongen, sier han at støtten han har fått fra eierne blir satt stor pris på. 

- De forstår og støtter meg på dette. Det er de små tingene jeg ber om, og som jeg må si de har vært fantastisk støttende på, og jeg håper det er fordi de ser potensialet vi har for å kunne forbedre oss som klubb.

Når det gjelder spillerkjøp, er det ikke kommet noe nytt, utover at Rovers må ut med omtrent 7 millioner pund for å sikre seg Ben Brereton fra Nottingham Forest, når overgangsvinduet åpner den 1.januar.