Mowbray kan stille et sterkt lag


Publisert 12.09.2018 av Øystein Thorsen
Store deler av troppen er friskmeldt.
Landslagståka begynner å legge seg og vi kan igjen sikte oss inn mot en ny helg i Championship. Det blir som kjent besøk fra en tidligere Premier League-kjenning i form av Aston Villa.
Oppgjøret sendes på TV til og med, så det skaper en ekstra ramme rundt kampen.

I tillegg til at begge klubber har fortid fra Premier League gikk begge lag inn i landslagspausen med 4-1-tap i sekken. Så man er naturligvis interesserte i å få ristet av seg den skuffelsen og komme tilbake på vinnersporet.
I tillegg har begge lag like mange poeng, og har to seiere, tre uavgjort og ett tap hver.

Det er med andre ord mulighet for et av lagene til å stikke i fra den andre, tabellmessig, og særlig Blackburn er naturligvis hissig på å beholde sin sterke hjemmestatistikk. Lancashire Telegraph har fått noen ord med Mowbray, men det er ikke bare Villa han tenker på.
- Vi har en tøff oppgave hjemme mot Aston Villa, men deretter kommer to vanskelige bortekamper, minner sjefen om. 
Lokalavisa gir litt leserservice og ramser opp Derby og Stoke borte, deretter Bournemouth i Carabou cupen, så kommer Nottingham og Sheffield United til Ewood, før man til slutt reiser til Bolton. Etter det er det landslagspause igjen.
7 kamper på 21 dager.

Med tanke på det tette programmet begynner heldigvis troppen å se bra ut, og Mowbray kan i teorien stille sitt hittils sterkeste lag i årets serie. Dack skal være tilbake og det samme gjelder Williams. Leiesoldat Harrison Reed er også aktuell for troppen, i tillegg til Jacob Davenport som later til å ha ristet av seg hofteproblemer. 
Men også gjestende manager Steve Bruce har gode nyheter i troppen.

Birmingham Mail skriver at Bruce håper på å ha Yannick Bolasie tilgjengelig for første gang denne sesongen. Bolasie er på lån fra Everton, der vingen hadde havnet ute i kulden. Lancashire Telegraph legger til at også Chelsea-spiller Tammy Abraham kan få sin Villa-debut på Ewood. 
Abraham har scoret mot oss tidligere da han spilte for Bristol City i 2017.

Steve Bruce har muligens også spissen Scott Hogan klar for spill, men i likhet med de tidligere nevnte Premier League-spillerne har heller ikke Hogan spilt i årets sesong, så vi kan jo håpe at Villa ikke er et like samspilt lag som det vi tror Blackburn er.
Vi kommer tilbake med flere nyheter om kampen når vi nærmer oss helgen.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: