Mowbray er tålmodig


Publisert 10.01.2019 av Kristin Kongsjorden
Sjefen stresser ikke når det gjelder å få signert spillere i januar, og sier at det nå handler mest om å avvente for å se hvilke spillere som kan bli tilgjengelige.

Manageren bekrefter at Rovers har forhørt seg om spillere han ønsker å kunne hente til klubben i løpet av januar, men at styrking av stallen er avhengig av hva som viser seg å bli tilgjengelig og at det er et tålmodighetsspill. 

Tidligere denne uken ble Kasey Palmer hentet tilbake til Chelsea, før han ble sendt på et nytt lån til Bristol City resten av sesongen. Med Palmer ute, som riktig nok ikke har fått spesielt mye spilletid, er klubben nå relativt tynt bemannet med tanke på antall angrepsspillere. Per i dag er det nå for øvrig kun Harrison Reed som er på utlån til klubben, 

Sjefen håper å få styrket stallen i løpet av januar, men han er samtidig avslappet med tanke på mannskapet han har til disposisjon. Til Lancashire Telegraph uttalte han at han ser etter angrepsspillere, og at han har flere samtaler i gang rundt aktuelle spillere. 

- Det er ikke enkelt i januar, og når folk ringer meg angående unge spillere får de det samme svaret som folk gir meg, at når vi erstatter en spiller, vil en annen spiller kunne få forlate klubben. 

- Det handler om at klubbene må finne den rette spilleren for de posisjonene de har behov for, før det blir noen andre avtaler, så det handler mest om å vente nå. Det er det spillet vi spiller for øyeblikket. 

- Jeg er ganske avslappet, som jeg har sagt flere ganger nå, fordi jeg liker det laget jeg har til disposisjon og de mulighetene vi allerede har. Hvis vi skal hente inn noen nye, må det være gode spillere for å kunne erstatte de spillerne jeg alt har, eller i det minste skape konkurranse i en posisjon. 

- Jeg sitter ikke her og er veldig bekymret og tenker at vi må ha tre-fire spillere inn, for etter min mening trenger vi ikke det. Hvis de riktige objektene dukker opp, som vi tror kan hjelpe oss, så gjør vi avtaler med dem, hvis og når vi kan.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: