Mowbray : Derfor spiller Smallwood/Evans


Publisert 10.04.2019 av Erlend Karlsen
- Rovers sjefen prøver å forklare.

I går kveld leverte Rovers en flott kamp hjemme mot Derby, men noe som var uvanlig var at hverken Corry Evans eller Richie Smallwood spilte fra start.

Duoen har spilt ofte under Tony Mowbray, men etter at begge var vraket i går og Harrison Reed leverte en glimrende kamp på midtbanen ble det stilt spørsmål hvorfor han ikke har fått sjansen oftere sentralt på midtbanen.

"Harrison må etter min mening bli mer disiplinert når han spiller sentralt. Vanligvis så spiller jeg Richie Smallwood og Corry Evans der fordi de bryter kontringer og spiller i sine posisjoner. Harrison er en energibunt og løper litt overalt, han er ute på vingen, inne i boksen og da er midtbanen tom. I går synes jeg han leverte perfekt, han vant ballen holdt ting i bevegelse og stoppet kontringer, hvis han fortsetter slik så ser jeg ingen grunn til at han ikke skal kunne spille sentralt uke inn og uke ut."

I går hadde vi duoen Reed/Travis på midten og vant 2-0, sist de spilte sammen var hjemme mot Wigan og da ble resultatet 3-0.

Mange fans stiller seg litt uforstående til kommentarene til Mowbray angående sentral midtbane, hvilken duo foretrekker du ? 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: